Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 9., csütörtök

7.273 - Magyarország > Budapest > Megalakult a Gárda Szövetség! 2010. decenber 9.

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Megalakult a Gárda Szövetség!

Az eredeti Magyar Gárda Mozgalom felaprózódásával létrejött kisebb-nagyobb szervezetek vezetői, képviselő felismerve, hogy sorsfordító időket élünk, és nemzetünk érdekében széleskörű nemzeti összefogásra van szükség 2010. december 4-én, Budapesten lezajlott egyeztető megbeszélésen kinyilvánították együttműködési szándékukat és az összefogás érdekében egy szövetségi rendszert állítottak fel.

A testet öltött Gárda Szövetség nem politikai szervezet! A tagszervezetek, megőrizve nevüket, jelképrendszerüket és vezetőiket, az eredeti Magyar Gárda szellemiséget kívánják képviselni, mely független, pártok és határok felett áll. A Gárda Szövetség várja a Magyar Gárda esküt tett Gárdistáit és minden csatlakozni kívánó magyar testvérünket.

Célunk nem egy újabb Gárda létrehozása, hanem az aktív és passzív állapotban lévő Gárdák és gárdisták egységbe fogása a közös cél érdekében!

A Szövetség működését egy hat fős koordinációs vezetés irányítja. A koordinációs vezetés tagjait a Szövetséget alapító szervezetek vezetői, delegáltjai alkotják.

A Gárda Szövetséghez a következő szervezetek csatlakoztak:
• Őrző Magyar Gárda Mozgalom
• Magyar Nemzeti Gárda
• Wass Albert Szövetség
• vitéz Sebő Ödön század
• Hun-Kör
• Bujdosó Bandérium

Gárda Szövetség
Budapest, 2010. december 4.

Kapcsolat:
Email: info@gardaszovetseg.com
Weboldal (hamarosan): www.gardaszovetseg.com