Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 9., csütörtök

7.276 - Cenzúra az Echo tévében - letiltották a Viking Bolt reklámfilmjét

Cenzúra az Echo tévében - letiltották a Viking Bolt reklámfilmjét

Érdekes hírt kapott szerkesztőségünk, ami ismételten azt látszik megerősíteni, hogy a magukat nemzetinek és jobboldalinak hazudó médiumok csak nevükben azok.
 
A Gyurcsány-diktatúra alatt persze jó volt az előfizetőket gyűjteni és aggódni a sajtószabadságért a Széles féléknek. Most a Fidesz-éra alatt már az Árpád-sávos zászló is kezd kellemetlenné válni az érdekjobboldaliak számára.
 
 
Sokat hallottuk a panaszt, hogy a jobboldali vállalkozók nem támogatják az ún. nemzeti médiát, kevés a reklám stb. A szerkesztőségünk birtokába jutott levél azt fejtegeti, miként dobja vissza az Echo televízió szerkesztője a Viking Bolt reklámfilmjét. A hírportálunkon is bemutatott elhivatott üzlet a nemzetközi árja ellenállás márkáit kínálja, természetesen sok magyar motívum mellett.
 
A Hideg Büszkeség Boltjának tulajdonosai erőn felüli vállalásként szerződést kötöttek egy reklámcéggel az Echo tévén sugározandó reklámfilm bemutatására. A film elkészült, de az Echo tévé visszadobta az alábbi hivatkozással. Telefonos érdeklődésre a szerkesztő hölgy a kereskedelmi igazgató döntésére hivatkozott.
Ismételten megjegyezzük: nem az ATV, hanem az ECHO televizió számára volt vállalhatatlan a film bemutatása. Úgy látszik formálódik az új sajtószabadság, Hajrá, ECHO, hajrá, Széles Gábor!
 
És az ominózus e-mail:
Szia N!

A viking boltos kampányotokkal kapcsolatban írok.

Az a gondunk a tartalommal, hogy szélsőséges „száj íze” van. Az egész reklámban csak egyetlen egy kép van a bolttal kapcsolatosan. Szeretnénk kérni, hogy a tankos képek, az Árpádsávos zászló, égő autó, köveket dobáló fiatalok kerüljenek ki a reklámból, és több kép legyen a boltról. A jelenetek agresszívak, a képi megjelenítés frusztráló.

Értjük, hogy mit szeretnétek tartalmilag közölni a reklámmal, de sajnos így ebben a formában nem adhatjuk adásba.

Kérlek tudnátok javítani a filmen?

Reklámszerkesztő
 
 
 
...