Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 12., vasárnap

7.321 - Dr. Somogyfoki György: 60 milliós haszonnal adta el az önkormányzattól bagóért vásárolt lakását az új ország első embere, Orbán Viktor

From: Dr. Somogyfoki György

Date: 2010. december 11.
Subject
To: jozsef@kutasi.eu



60 milliós haszonnal adta el az önkormányzattól bagóért vásárolt lakását az új ország első embere, Orbán Viktor
 
Ha történetesen úgy adná a sors, hogy szónoknak kellene lennem egy nemzeti tüntetésen, akkor biztos a következővel kezdeném: tegye fel a kezét, aki nyolc év alatt 60 millió forint haszonra tudott szert tenni a hárommillió koldus országában, ráadásul jogszerűen.
 
Nos, nem hiszem, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, és az új ország első számú ideológusa gyakran látogatná azokat a rendezvényeket, ahol engem szónokként elfogadnak, de ha történetesen ott lenne, akkor ő minden bizonnyal magasba lendítené kezét.
Emlékezzünk csak vissza, mit is válaszolt Gyurcsány a vagyonosodásának jogszerűségét firtató kérdésekre? „Mi az hogy! Nagyon is”.
Vajon mit mondana Orbán Viktor, ha megkérdeznénk tőle, etikusnak tartja-e, hogy az önkormányzattól 563 ezer 760 forintért (tényleg, ha 563 ezer 800 volt nála, akkor visszakérte a 40 forintot?) megvásárolt ingatlant nyolc évvel később 63 millióért adja el? Jogszerűnek jogszerű, de etikus is? Az ügynek különös ízt ad, hogy a szerződés tanúsága szerint 2002 június 7-én írták alá azt. Akkor, amikor egy fél ország dolgozott azon, hogy Viktor maradhasson a kormányfő. Egy hónappal később pedig a rendőrség szétverte a szocialista hatalomátvétel ellen tüntető magyarokat.
 
Az önkormányzattól 1994-ben megvásárolt lakás adásvételi szerződése:
 
 
Majd ugyanazt az ingatlant 2002-ben már jelentős haszonnal adják el:
 
 
(Egyenlítő nyomán)  /  http://kuruc.info/r/26/70787/