Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 14., kedd

7.334 - Dr. Bokor Imre: A Hunnia TV -től kapott levél tartalma alapján kérem szíves figyelmüket, közreműködésüket és segítségüket.

Feladó: Péteri Attila Árpád
Dátum: 2010. december 14. 18:45
Tárgy: HUNNIATV (HTV) - AJÁNLAT!
Címzett: Kutasi József

Subject: HTV ajánlat, számla számokkal.

                                    
       
          Dr. Bokor Imre
      
                                         
                                                                                            MÉLYEN  TISZTELT  CÍMZETTEK!                                                                                                                      
             A Hunnia TV –től kapott   levél  tartalma alapján  kérem szíves figyelmüket,   közreműködésüket  és segítségüket.
 
        Hamarosan új felállásban indul egy  (már ma is működő) nemzeti TV, amelyben  mindazok részt vehetnek (tulajdonjogi alapon), akik egy alkalommal  egy  adott (anyagi helyzetüktől függő) összeggel  bekapcsolódnak a HTV  tulajdonosa által felajánlott  vásárlási akcióba, vagy (másik változatként)  rendszeres adománnyal  vásárolnak műsoridőt.

         A Magyar Justitia Bizottság  döntése alapján megbeszélést folytattunk Zámbó úrral és azt javasoltuk, hogy az MJB    szervezésében  fogjuk össze azokat a személyeket, akik hajlandók némi áldozatot hozni azért, hogy  legyen egy új “szócsövünk” és lehetőséget adjunk az érintetteknek is, hogy hallassák a hangjukat a  világhálón, illetve  ha úgy akarják, akkor  értékesítsék (pl.: reklám célra) a rendelkezésünkre álló, heti háromszoros  ismétlésben sugárzott műsoridőt.

         Minden címzettet  arra kérünk, hogy levelező partnereinek továbbítsák  ezt az üzenetet. Mi  értesítést kapunk a befizetők  nevéről, címéről, a befizetett összegről, és koordináljuk az MJB-re érkező  közlésre vonatkozó kívánságokat a műsor szerkesztői felé, de – természetesen –, bárki önállóan is kapcsolatba léphet a HTV-vel e-mail-en.

         Az adott befizetés utáni osztalékot ,-  a  befizetett összegek után,-  a HTV vezetője, illetve vezetése utalja át  az érintetteknek.

         A műsor nívóját, tartalmát, illetve a szerkesztés minőségét  bárki és bárhol figyelemmel kísérheti (ellenőrizheti).  Az MJB részéről (is) megerősíthetjük, hogy ez az akció példa nélkül álló a tévés-műsor- szórás életében,   kizár minden korrupciót és diszkriminálási lehetőséget,  a magyar nemzet  érdekét szolgálja, független a pártoktól és az államhatalmi szervektől, mentes minden szélsőséges  megnyilvánulástól.
        
 Minden Tisztelt Címzett    együttműködésében  bízva,  az MJB részéről várjuk hatékony i intézkedésüket, segítségüket és esetleges kérdéseiket, hogy többet tehessünk  a magyarság,   az igazság és a hiteles tájékoztatás érdekében,  mert meggyőződésünk, hogy ilyen  korrekt, ellenőrizhető és erkölcsi-anyagi értelemben   megtérülő  befektetéshez találnunk kell annyi  hazafit (itthon és külföldön), hogy az egyszeri  1%-os  vásárlást közös erővel megvalósíthatjuk.

         Az MJB  részéről  Péteri Attilával,  Lévai Atillával és velem is   kapcsolatba léphetnek, e-mail-en,  Skypon vagy  telefonon, illetve azokkal a  személyekkel, akik ennek az üzenetnek a  terjesztésébe (felkérésünkre) bekapcsolódtak vagy bekapcsolódnak.

       Meg kell jegyeznem, hogy az MJB részéről a közreműködést mindennemű ellenszolgáltatás nélkül végezzük!

                                                                  Tisztelettel és hazafias üdvözlettel:

                                                                                                                            (Prof. Dr. Bokor Imre)

Tisztelt Professzor Úr!  Kedves Imre Bátyám!

 
                                                                        
       Zámbó László

Az alábbiakban röviden összefoglalom a Hunnia Televízióval kapcsolatban tett ajánlatomat. Tehát a HTV az én magán vagyonom, melyből kínálok eladásra maximum 20%-ot. A minimális vásárlás 1% melynek ára most december 15.-ig 7.500,- €uro  (vagy 10.000,- USD). Tegnapi megbeszélésünk alapján kizárólag Önnek a határidőt december 20.-ig meghosszabbítjuk. Tovább nem, mivel azzal a nappal lezáródik ez a pénzügyi év. Utána már csak a januári áron történhet az adásvétel.
2010. december 20.-ig tehát az alábbi árak vannak kizárólag csakis Önnek és a Magyar Justitia Bizottságnak:

1%  =     7.500,-€     -a vele járó műsor- és reklámidő 14+1 perc hetente 3x ismétléssel.
2%  =   14.000,-€/   -a vele járó műsor- és reklámidő 28+2 perc hetente 3x ismétléssel.
3% -tól minden további 1% = 6.000,-€uro     
További műsoridő növekedés nincs, tehát a 3% feletti részeknek később az osztalékban van jelentőségük.

A HTV fejlődésének megfelelően folyamatosan emelkedik az érték!
2010. dec. 21. - 2011. jan. 31. között   1%  tulajdon  =  10.000,- €uro  (vagy 13.500,- USD)                                                                                                                                         
     2011.  február 01.  után  pedig  már  1%  tulajdon    =   15.000,- €uro  (vagy  20.000,- USD)
Nem kötelezettség a műsoridők igénybe vétele, de megéri, hiszen az Önök tulajdona lesz és ingyen van!
A műsoridőket maga is felhasználhatja, vagy akár kereskedhet vele a HTV-től függetlenül a maga saját hasznára.
Így gyors megtérülése lenne a befektetésnek!
A HTV műsorában történő megjelenés másik lehetősége, hogy rendszeres adományt utalnak a számlámra és akkor minden  350 €uró  (vagy 470 USD) megérkezése után adok 14+1 perc műsoridőt a 3x ismétléssel együtt.
Ez esetben nem lennének társtulajdonosok a televíziómban, hanem adományaikért műsoridőt adnék. Egyszerűsítve a számolást havi 1.400,- €uró (vagy 1.880,- USD) adomány utalása fejében heti rendszerességgel, mindig ugyanabban az időpontban, hogy a nézők megszokják mehetne a műsoruk, melyet az egész világon láthatnak Magyar Testvéreink!  Ez a verzió 6 hónap alatt kerülne annyiba, mint a tulajdon most megvásárolva örökre! Tehát ha 6 hónapnál hosszabb időben gondolkodnak, akkor a tulajdon vásárlás sokkal előnyösebb, mert hosszú távon ingyen van, sőt bármikor eladható drágábban, mint a mostani vételár. Tavasszal már a dupláját éri!
                 €URO számlám:   Zámbó László   HU90  14100237-14993748-01000004                    USD   számlám:    Zámbó László   HU86  14100237-14993701-01000003
A hozzám befolyt összegről megküldöm Professzor Úrnak a bankszámla kivonatomat, hogy társai felé igazolni tudja a pénzek útját. 
  A műsorokat pedig bárhol a világon bárki láthatja!                               
 
          www.hunniatv.com 
Üdvözlettel:  Zámbó László