Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 16., csütörtök

7.359 - VOSZ KMRSZ > Mitől is lesz zseniális az ajánlatunk Önök részére?

From: VOSZ KMRSZ Hírlevél
Date: 2010. december 15.
Subject: VOSZ KMRSZ Rendkívüli Hírlevél
To: jozsef@kutasi.eu

mediexpert_logo.pngvoszlogo.jpg
                    

                          VOSZ DM levél

EGYMILLIÓ FORINTOS AJÁNDÉK csak VOSZ tagoknak! Prémium ügyfelek, radikális költségcsökkentés, emlékezetes karácsonyi céges ajándék és SzuperModell legenda egyszerre!

Tisztelt VOSZ Tagtársak, Kedves Kollégák!

A hír igaz, amelyet ezúton is megerősítünk. 2010. december 22-ig bezáróan vállalkozása minimum 900.000 Ft értékű ajándékcsomagban részesülhet VOSZ tagságának jogosultsága révén! Szerezzen új prémim ügyfeleket, csökkentse radikálisan cége költségeit, valamint lepje meg nagyértékű karácsonyi ajándékkal stratégiai partnereit most ingyen és legyen az Ön terméke a 2011-es SzuperModell! Kérjük, olvassa el kihagyhatatlan ajánlatunkat! Közel egymillió forintos ajánlat csupán regisztrációért cserében!

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével való stratégiai partnerségünk kapcsán egy valóban ellenállhatatlan ajándékcsomaggal szeretnénk kedveskedni tagtársainknak. Kizárólag a VOSZ tagok részére, a sikeres együttműködéseket megköszönve egyetlen rövid – ténylegesen 2010. december 15-ig tartó - akciónk keretében olyan minimum 900.000 Ft értékű karácsonyi ajándékot biztosítunk ingyen, amelyet garantáljuk, hogy jelenleg senki más nem tud kínálni a hazai piacon!

Mitől is lesz zseniális az ajánlatunk Önök részére?

• Nagyértékű MediExpert SILVER-, vagy GOLD osztályú Klubkártya
  biztosítása ingyen
• Nagyértékű MediExpert iPhone-optimalizált EliteCard marketing
  támogatás biztosítása teljesen ingyen
• Nagyértékű MediExpert SzuperModell promóció biztosítása teljesen
  ingyen

A VOSZ partnereinktől kapott sok-sok pozitív visszajelzés alapján kiterjesztjük az ajánlatunk körét, így most nem egyszerűen csak egy nagyértékű ajándékkal, hanem egy valóban óriási kiugrási lehetőség ingyenes biztosításával szeretnénk segítségükre lenni VOSZ tagtársainknak (*). Ennek köszönhetően 2010. december 22-ig bezáróan az Ön Cége is legalább 900.000 Ft értékű ajándékcsomagban részesülhet, amennyiben ingyenesen regisztrált partneri elfogadóhellyé, vagy Klubtársunkká válik!

Amennyiben szeretne többet megtudni erről az egyedülálló lehetőségről, akkor kérjük, kattintson az alábbi linkre és tájékoztatjuk a részletekről! Köszönjük bizalmát!

http://mediexpert.eu/koztes/?id=4

MediExpert Zrt.
1022 Budapest, Törökvész út 14/a
Tel / fax: +36-1-326-5321
Ügyfélszolgálat: +36-30-301-3035
Mail:
info@mediexpert.eu
Web: www.mediexpert.eu