Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 17., péntek

7.379 - Új videósorozat indul Orbán Viktor honlapján a Miniszterelnök válaszol címmel - adja hírül a kormányfő Facebook-oldala.

Miket gyűjt össze Orbán Viktor stábja az országban?

2010. december 11., szombat 11:09     InfoRádió

Új videósorozat indul Orbán Viktor honlapján a Miniszterelnök válaszol címmel - adja hírül a kormányfő Facebook-oldala.
 
Mostantól az OVTV forgatócsoportja rendszeresen járja az országot, és lehetőséget ad az embereknek, hogy föltegyék az őket leginkább érdeklő aktuális kérdést az országban zajló változásokkal, a jövővel, a kormány munkájával kapcsolatban. Ezt a hírt Orbán Viktor facebook-oldalán lehet olvasni szombat délelőtt óta.

A leggyakrabban felmerülő témában rögzített kérdések megjelennek itt, Orbán Viktor pedig videoüzenetben ugyanitt válaszol - adja hírül a közösségi portálon a miniszterelnök.

Az Orbán Viktor
honlapjáról is kattintható "ViktorTv" is a miniszterelnök Facebook-oldalára vezet. A népszerű közösségi portálon Orbán Viktor profiljának jelenleg 53 ezer 309 követője van.

A kormányfő rendszeresen küld a Facebook segítségével üzeneteket, például itt adja közre a hivatalos külföldi útjain készült
fényképeket. Egy ilyen bejegyzésre átlagosan 500-600 komment érkezik.

Az oldalt azok a Facebook-tagok is olvashatják, akik nem jelentkeztek be a profil követői közé. Aki nem regisztrál, nem szólhat hozzá a bejegyzésekhez, de a miniszterelnök itt közreadott információit, illetve a kommenteket olvashatja.

Azokat a fényképeket, amelyek
Orbán Viktor vatikáni látogatását dokumentálják, 1333 regisztrált olvasó "lájkolta", azaz ráklikkelt a Facebook-jelképpé vált "tetszik" ikonra.

A regisztráltak között ellendrukkerek is vannak, így a hozzászólók egyaránt osztanak "hideget és meleget is" a kormányfőnek.