Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 18., szombat

7.409 - /HÍRSZERZŐ/ > Az Orbán-kormány minden elődjénél elszántabban törekszik arra,/...

From: Vattay Szabolcs

Date: 2010. december 18.
Subject: I G E N, T É G E D A K A R N A K!
To: Kutasi József


Senkinek ne legyenek illúziói! -- az alább vázolt felismerés pontos. Amikor szidtuk azt a kis demokráciát, amit kiharcoltunk, sokan nem tudták, hogy még rosszabb következik. Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy látva a tendenciát, meg tudjuk mondani, hogy holnap mi lesz.
 
Ami várható, az lesz. Kész! Ennyi!  

IGEN!  Ön van a Fidesz célkeresztjében

Az április óta épülő új magyar politikai rendszerben éppúgy nincs helye a szabadon dolgozó újságírónak, ahogy a kormányzati akaratot /kvázi?/ gáncsoló Alkotmánybíróságnak s a saját jövőjéről gondoskodni igyekvő, az államtól való függésén lazítani szándékozó polgárnak sincs. Az újabb és újabb frontokon indított rohamok szorosan összefüggenek egymással. A célpont pedig nem elsősorban az Alkotmánybíróság, nem a magánnyugdíj-pénztárak, de még csak nem is mi vagyunk. Hanem Ön, a Magyar Köztársaság állampolgára.

Az Orbán-kormány minden elődjénél elszántabban törekszik arra, hogy Önt kiszolgáltatott, manipulálható, könnyen kezelhető alattvalóvá tegye. Ne legyen kétsége: mindent meg fog tenni, hogy sikerüljön neki. Mégis azt gondoljuk, hogy érdemes tiltakozni és érdemes talpon maradni az elszabaduló őrületben. Bármennyi bajunk volt vele, rengeteget köszönhetünk a húsz éves magyar demokráciának és vele a szólásszabadságnak.

Most annak az ideje jött el, hogy kiálljunk mellette, és ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni és belekényszeríteni narancssárga médiaszószba.

/HÍRSZERZŐ/