Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 23., csütörtök

7.569 - Lengyel Károly: Nincs az a karhatalom, ami legyőzheti a lelkek szabadságát!

From: Apu Lengyel <karolyorama@gmail.com>

Date: 2010. december 23.
Subject: VÉRFORRALÓ OTROMBASÁG
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


VÉRFORRALÓ OTROMBASÁG

MAGYAROK!

Akinek fontos az igazság, a magyar becsület és nem akarja elfogadni a folytatódó hazugságot, meg kell gondolnia, hogy távol maradhat-e!
Akinek többet jelent a valódi magyar jog, mint az erkölcstelen politikai játszmák sorozata, és az idegen érdekeket tovább szolgáló fülkeelit, az nem maradhat csendben ha közülünk egy is szenved ártatlanul.
Akinek fontos a fehér betűkkel írott SZABADSÁG, azok most az egész országban ökölbeszorult kézzel üvöltenek a vérforraló bírói magatartást, vagy esetleg szerpjátszást tapasztalva.

Nincs az a jog, ami az IGAZSÁGot felülírhatja!

Nincs az a karhatalom, ami legyőzheti a lelkek szabadságát!
Nincs az a politikai érdek, legyen az külföldi, vagy itthoni hazugságtól vezérelt, ami sokáig szembeszállhat alapvető törvényekkel.

Lehet hazudni a tömegeknek, vagy az egészet parancsra elhallgatni/elhallgattatni, de a fejekbe nem nyúlhat sem vörös, sem narancs cenzúra.

Lehet hazudni állítólagos bizonyítékokról, ami soha nem történt meg, vagy tényszerűen soha semmi köze nem volt egy ártatlan magyar Hazafi személyéhez és tetteihez.
Lehet megkönnyezni az elvesztett hatalmat, hogy azután újult erővel, új színekben ugyanazok bitorolják a hatalmat, akiknek része volt MAGYARORSZÁG mostani gazdasági, erkölcsi vakrepülésének előidézésében.

Sötét múlthoz sötét alakok tartoznak. Sötét figurák szándékai általában sötétek. S mert sötétek, vakok is. Ha pedig vakok, alkalmatlanok bármilyen vezetésre. Ugyanis vak, aki nem látja, hogy másfél éve folyik egy nagyszabású kirakatper előkészítése, ami soha nem látott mértékű félelmet próbál a magyarok lelkében ébreszteni. Ma már nem kell egy célszemélyt felakasztani, elég az életterét tönkretenni úgy, hogy még a következő garnitúrának se legyen bátorsága elégtételt adni a meghurcoltatásért.

Budaházy Györgytől való az idézet: "Ami nem öl meg, az erősít!".


Döntse el mindenki magában, mennyire képes ezzel az életszemlélettel azonosulni és szán-e évvégi pihenéséből a fogság másfél évéhez képest villanásnyi időt, kifejezni tiltakozását a magyarázhatatlan nemzetellenes provokációval, a hatalmi arroganciával, a hazugsággépezettel szemben! S ami hazugságözön egyszer fejükre száll, mint önnön átkuk, az általuk olyannyira utált, gyűlölt és megvetett keresztény magyar kenyéradóikkal szemben.
MERT AZ ÁLLAM MI VAGYUNK, EZÉRT A TÖRVÉNY IS MI VAGYUNK!
Ordítsanak erről bármit a jogfacsaró fehérgalléros el és kitartottak.

Végezetül azt kívánom azoknak, akiknek ebben a vérforraló otrombaságban részük volt, akár csak sorfalat is álltak, védeni a védhetetlent, hogy egyszer életükben éljék át ugyanezt. Éljék meg, hogy két karácsony is elmúlik csekély idejükből a rács mögött, reménytelenül, nem tudva, egyáltalán valaha szabadok lehetnek-e. Azt kívánom nekik, hogy a lelkiismeretük az életük hátralévő részében minden éjjel látogassa meg őket idegent szolgáló tetteik nyomán, és ne tudjanak egyetlen éjjelt sem átaludni rendesen egyhuzamban.
Ébredjenek minden éjjel arra képzetre, éppen most viszik el őket úgy, hogy nem tudják hová, meddig, de főleg, hogy miért.
Szerintem ezt érdemlik a sorstól a valódi őrülettől kezdve összes hasonlóval együtt az általános közmegvetésig.

Soha nem gondoltam, hogy egy országban, ahol egyébként hihetetlenül tönkreszabályozott az életünk, és mindennapjainkat a pályán zsúfolásig tülekedő talárosok pazarolják, hogy porkolábokat, és nem jogi szakembereket képeznek a mi adónkból, érettünk el és kitartva.

Ferencváros, 2010. december 23.

Lengyel Károly