Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 5., szerda

7.841 - A Rendszerváltó Fórum bár hosszú évek óta igyekszik tájékoztatni a közvéleményt a politikai rendszer ellehetetlenülésről,/...

www.nemzetihirhalo.hu *************
Sajnos bevált a jóslat
Gazdasági válság

A kormányzó pártok Orbán Viktor utasítására, a törvénykezési monopóliumuk birtokában átalakítják az eddigi áldemokráciát nyílt tekintélyuralmi rendszerré, mivel az elsikkasztott rendszerváltásból fakadó problémák maguk alá temették Magyarországot.

JÉGHEGY

Az elmúlt 20 évben hibát hibára halmozó párt és államapparátus szerint is eljött a vég, a feltörő elégedetlenség megfékezésére nincs más eszköz, mint a nyílt diktatúra bevezetése, A becsapott tömeg erőszakkal való kordában tartása.
Amit képtelenek kezelni: A munkanélküliség megállíthatatlan növekedése, az állam finanszírozhatatlansága, a gazdasági összeomlás miatt csődbe ment és ellehetetlenült tömegek indulata. Ez a helyzet az idegen minták kritikátlan másolása, és kiszolgálása miatt alakult így. A válság megállíthatatlanul tovább fog mélyülni, mert a hatalmon lévő politikusok még mindig ugyan attól a rendszertől várják a megoldást, amelyik ezt a példátlan összeomlást okozta. Néhány hónapon belül látni fogjuk, a 2010 novemberében - az USA-ban meghirdetett QE2 ( "mennyiségi lazítás") bukását - a nemzetközi pénzügyi rendszer Amerikai, majd Európai összeomlását.

2011

Az mérhetetlen eladósodás kezelhetetlen inflációt generál, miközben kipukkadnak a hitelbuborékok, belefulladnak költségvetési deficitjükbe az eladósodott államok. A tőzsdék, így az állampapír árak zuhannak, aminek hatására finanszírozhatatlan államapparátusok sorba összeomlanak. Ezzel megszűnik a bankárok által fenntartott euroatlanti pénzügyi hegemónia, annak minden társadalmi következményével együtt. Mindannyian tudjuk, mi játszódnak le a válságövezetekben. Az összeomlást követő válságidőszakban, meg kell akadályozni, hogy a társadalmi feszültség polgárháborúvá váljon. Számtalan példa bizonyítja, hogy kritikus helyzetekben a társadalom egyes csoportjainak összeugrasztása jól bevált módszer. Ezzel párhuzamosan meg kell akadályozni, hogy törvényen kívüli helyzetben, irányítás és vezetés nélkül maradjon az ország. Azonnal újra kell szervezni közigazgatási rendszert, hiteles, széles körben elfogadott személyek közvetlen alulról jövő megválasztásával. Biztosítani kell az ország értéktermelésének és értékmérésének összehangolását, http://forextipp.blog.hu/a helyi piaci, a helyi energetikai, és a helyi, önvédelmi rendszerek működését. Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívásával el kell érni, hogy Magyarország független állammá váljon, megszabadulva a ráerőszakolt gazdasági katonai kötöttségekől, mert meg kell akadályozni, hogy az összeomló Európa maga alá temessen bennünket.


A Rendszerváltó Fórum bár hosszú évek óta igyekszik tájékoztatni a közvéleményt a politikai rendszer ellehetetlenülésről, fő feladatának mégsem a papírszagú felvilágosítást, hanem a gyakorlati lépéseket tartja. A hatékony cselekvést a nemzet érdekeivel összhangban. 2006 ősze és 2008 közötti - számtalan tüntetésen szerzett - tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a társadalom önvédelmi hajlandósága idáig sajnos jócskán elmaradt attól, ami elegendő lett volna a valódi rendszerváltás véghezviteléhez. Az elkövetkező időszak az ébredés időszaka lesz, amely a nagy többség számára - a sajnálatos információhiány miatt - nem a tudatos cselekvést, hanem az indulat szülte dühöt fogja megmozdítani.


A válsághelyzetben tehát segíteni kell a tájékozatlan, kétségbeesett embereknek a rájuk zúduló problémák megoldásában, a kiút megtalálásában, hiszen ez hazafias kötelességünk. Az átalakulás egy tudatos, erős, függetlensége megőrzésére bármikor kész társadalmat kell, hogy kialakítson, amely tudatosan választja ki a vezetőit, és számon kéri őket cselekedeteikről.


Üdvözlettel a Rendszerváltó Fórum nevében:
Tatár József / www.karpatiharsona.info, kiemelések P.J.


** *************