Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 7., péntek

7.882 - A tescos Bank már menekül.. Vidd magaddal az összes haverod! > 2011. január 07. 09:20 Hunhír.info

www.nemzetihirhalo.hu *************
Az idegen multik 11 ezermilliárd forint extrahasznot mentettek ki
2011. január 07. 09:20 Hunhír.info

Ismét felmerült a privatizációs szerződések visszamenőleges felülvizsgálata. Ezúttal Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke vetette fel a lehetőséget a Magyar Nemzetnek adott interjújában, mondván: ha minimális esély van egyes szerződések újratárgyalására, bele kell vágni, mert hatalmas összegekről van szó.

A gonosz idegenek, a nemzetközi bankárvilág csatlósai és zsoldosai az itthon termelt nemzeti jövedelem hét százalékát extraprofit formájában kiviszik az országból. Ez az összeg az elmúlt tíz év alatt több mint 11 ezermilliárd forintot tett ki.

A tescos Bank már menekül.. Vidd magaddal az összes haverod!

Hamarosan távozik a magyarországi Tesco vezérigazgatója és Angliában beszerzési igazgatóként folytatja munkáját - értesült a Magyar Nemzet.

A cikk emlékeztet: Per Bank a napokban még terveiről beszélt, miszerint több mint harminc új üzletet nyitnak és folytatják a fejlesztéseket Magyarországon. Az utóbbi időszakban a multinacionális vállalat munkaügyi botrányai miatt került a figyelem középpontjába, egyes ki nem fizetett juttatások miatt csalás megalapozott gyanújával folyik jelenleg eljárás.