Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 12., szerda

7.951 - Hitelüket vesztett közéleti személyek, politikusok igyekeznek lejáratni a magyar médiatörvényt külföldön,/...

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Először szeretnénk látni azt az ezerkétszáz csatlakozott szervezet listáját! - KJ
CÖF: bukott politikusok és világpolgárok terjesztik a hazugságokat
2011-01-12 16:59 hírTV

Hitelüket vesztett közéleti személyek, politikusok igyekeznek lejáratni a magyar médiatörvényt külföldön, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szerint.
A több mint ezer civil szervezetet tömörítő fórum nemzetközi sajtótájékoztatón közölte: támogatják a demokratikusan és nagy többséggel megválasztott kormány intézkedéseit. Csizmadia László szóvivő szerint a kormány jó úton jár, a külföldi sajtó pedig elhamarkodottan ítélte el a médiatörvényt. A CÖF tagjai szerint ma azok féltik leghangosabban a demokráciát, akik kiszolgálói voltak a Magyarországot nyolc év alatt csődközeli helyzetbe juttató kormányoknak. A fórum tagjai az összes Magyarországon akkreditált újságíróhoz eljuttatják felhívásukat.

Hecckampánynak titulálta a helyzetet Csizmadia László. A CÖF szóvivője szerint bukott politikusok és "tulajdonképpeni világpolgárok, akik nem élnek a hazában" terjesztik a "hazugságokat". (lm)

A témáról bővebben a Rájátszásban 20.05-től, melynek vendége Csizmadia László lesz. A műsort csütörtökön reggel 8-kor ismételjük.
Kapcsolódó cikkek:
   Összefogtak hazánk ellen az európai balliberálisok