Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 2., szerda

8.768 - Enisz Attila: A beépített ügynökök irgalmatlan mellébeszélései a rendszer nagyon gyors összeomlását jelzik előre.

Feladó: enisz attila

Dátum: 2011. március 2. 11:58
Tárgy: Arany szövegek
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu
>

2011. március 2. 1:06 enisz attila írta,
A beépített ügynökök irgalmatlan mellébeszélései a rendszer nagyon gyors összeomlását jelzik előre. Még arra sem képesek, hogy hazugságaikban szemernyi összefüggést vigyenek be. Teljesen zavaros, a lényegtől elkanyarodó és tévútra vivő handabandázásaikkal az egyszerű ember szemét is pillanatok alatt kinyitják. Ha a dolgok előrehaladtával még őszintébb megnyilvánulásra lesz szükség, egyértelműen, összeomlanak a nagy nyilvánosság előtt. Úgy fogják őket elzavarni, mint a huzat a tollat. Ez is a nagy terv része. A hazugságokba való belefulladás idejére már nem kell várni.


Kedves Attila!
Ezen sorait nem értem! Kire, mire vonatkozik a megjegyzése?
Magyaros tisztelettel és szeretettel,
Kutasi József


Kedves Józsi Bátyám!
Néhány nemzetinek vallott sort olvastam nem először. Tudom, hogy vannak beépített emberek a nemzeti oldal soraiba. Már régen szúrta a szemem ezen ügynökök se füle se farka irományai. A legjobb nemzeti oldalakon is ott vannak, sőt nagy nevet kaptak az idők folyamán. De amikor nemzeti sorskérdésekről van szó akkor a korábbi pátoszos hangjuk csikorgó gyűlöletté válik...
Most nem akarok példákat mondani mert túl sokan vannak. ki kinek kell magában mérleget vonni, mert nagy idők jönnek és dönteni fog a nép, arról is ki az igazi magyar. Csak egy példa név nélkül: a szent korona zsidó! Ott volt olvasható az interneten évekig, sőt a legmagasztosabb témában.