Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 6., vasárnap

8.830 - TEMPO Párt bejelenti Magyarország új államformáját, a Királyságot. > Az ideiglenes Kormány felépítése: Kormányzó, Kabinetfőnök, Miniszterek

** www.nemzetihirhalo.hu *************

A Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség (TAHSZ) meghívására, annak országos értekezletén és sajtótájékoztatóján 2011. március 5-én Magyarok Háza (Kossuth-terem) többek között megjelent a TEMPO Párt elnöke, Borbély József is. Előadásában felhívta a figyelmet, hogy a "Történelmi Alkotmányunk a Szent Korona Alkotmánya"helyreállítását egy korábbi BEJELENTÉSÉBEN már megtette, így nyilvánvalóvá vált, hogy nincs szükség a jelenlegi "alkotmányozásra".

Egyben nagy érdeklődés mellett ismertette az összegyűltekkel az eltelt évek alatt elvégzett feltáró munka eredményét, a feltárt korrupciós összefonódásokat, és a folyamatban levő perek állásáról is beszámolt, amit a mellékelt maffiaábrán tett láthatóvá. Ebből kiderült, hogy a számonkérés alapja készen áll, csak végre kell hajtani.

Tiszta Energiával Magyarországért Párt www.tempopart.hu
6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 1/B e-mail: tempopart@vipmail.hu

BEJELENTÉS
A Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO) 2009. április 02-án Magyarország irányítását illetően bejelentette a jogi értelemben vett hatalom átvételt
(http://www.tempopart.hu/irasok/temposabb.pdf).
A Szentkorona jogfolytonossága alapján a TEMPO Párt bejelenti Magyarország új államformáját, a Királyságot. Magyarország irányítását ideiglenes kormány veszi át, amelyet Kormányzó vezet. Az ideiglenes kormány felhatalmazása a - valóban esélyegyenlőség jegyében lebonyolított - szabad választások megtartásáig szól.

Az ideiglenes Kormány felépítése: Kormányzó, Kabinetfőnök, Miniszterek

Minisztériumok:
    Belügy- és Honvédelmi Minisztérium,
    Igazságügyi Minisztérium,
    Gazdasági- Ipari-,
Közlekedési- és Hírközlési Minisztérium,
    Mezőgazdasági-,
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium,
    Pénzügyminisztérium,
    Egészségügyi Minisztérium,
    Munkaügyi Minisztérium,
    Oktatási- és Kulturális Minisztérium,
    Külügyminisztérium

Borbély József kormányzó
Fazekas Attila kabinetfőnök
Rácz Lajos belügy- és honvédelmi miniszter
Dr. Lippai László igazságügyi miniszter
Galambos István gazdasági-, ipari-, közlekedési- és hírközlési miniszter
László Tibor mezőgazdasági-, környezetvédelmi és vízügyi miniszter
Nagy Lajos pénzügyminiszter
Kovács Ádám egészségügyi miniszter
Balázs István munkaügyi miniszter
Korom Róbert külügyminiszter

A bejelentés megtétele azért vált időszerűvé és elengedhetetlenné, mivel a magyarországi korrupció, a hivatali szervek és képviselőik, a parlamenti pártok törvénysértésekben való érintettsége és az önálló hatalmi ágak összefonódása ma már olyan mértékűvé vált, hogy az teljesen megbénítja a teljes közigazgatás törvényes működését. A 2009. június 07-i választáson indult parlamenti pártok nemzetközi pénzmosásban való érintettsége miatt nem halogatható az ország végérvényes lejáratásának és nemzetközi ellehetetlenítésének megakadályozása érdekében a szükséges intézkedések haladéktalan megtétele.

A jelenlegi kormány megszorító intézkedései tovább már nem viselhetők el a lakosság számára, és az állampolgárok utcára kényszerülnek, amely beláthatatlan következményekkel járhat, akár polgárháborúhoz is vezethet
(lásd: http://web.amnesty.hu/amnesty/a-gazdasÁgi-vÁlsÁg-idejÉn-az-emberi-jogokat-veszÉlyeztetŐ-idŐzÍtett-bomba-ketyeg.html).

Az ellenzék - elfogadhatatlan módon - szintén az utcára hívja az elégedetlen állampolgárokat annak ellenére, hogy az ellenzéki vezetők tudják azt, hogy az állampolgárok sorsának jobbra fordítása jogi úton rendezhető, csak ebben az ellenzéki vezetők sajnos nem érdekeltek, mivel Ők is haszonélvezői a hatalmi ágak összefonódásával és a látszat ellenzékiséggel fenntartott rendszernek.

Fenti sürgető tények miatt az OTP és a MOL állami tulajdonba vonását haladéktalanul megkezdjük. A törvénysértésekben érintett vezetők felelősségre vonását kezdeményezzük.

A Hajdú Megyei Bíróság előtt 6.G.40.008/2009. számon folyó perben a TEMPO Párt megkezdte a Magyar Állam hivatalos szerveinek, valamint a Magyar Országgyűlés pártjainak az elszámoltatását.

A 2009. június 07. napján a Magyar Választási Törvény alapelveinek többrendbeli megsértésével megtartott Európai Parlamenti Választásokon regisztrált eredmények érvénytelenítése miatt kifogást nyújtottunk be (http://sites.google.com/site/tempoparttempo/valasztasi-kifogas-eu-2009).

A kifogás törvényen kívüli, az egyenlő bánásmódot sértő és hátrányos megkülönböztetést is megvalósított kezelése miatt a jogorvoslati eljárást kezdeményeztük.
(http://sites.google.com/site/tempoparttempo/orszagos-valasztasi-bizottsag-targy-feluelvizsgalat-iranti-kerelem, http://sites.google.com/site/tempoparttempo/ovb-targy-eljarasi-kifogas).

A TEMPO Párt bejelenti, hogy megalakításra kerül a Szentkorona Magyar Nemzeti Fejlesztési Bank és Innovációs Tőketársaság, amely alapját az alábbiak biztosítják:
- a föld belsejében működő természetes - teremtett - atomerőmű által termelt energia, amely a vízbázisokon keresztül csak Magyarországon nyerhető ki (ebből következően Magyarország a világ - egyik - leggazdagabb országa),
- a jó minőségű és nagykiterjedésű termőföldeink,
- bővizű folyó-völgyeink,
- a természetes ívó- és gyógyvízkészleteink,
- a csodálatos klímánk és más természeti kincseink,
- a találmányaink és szabadalmaink
megnyugtató fedezetet nyújtanak új és stabil fizetőeszköz, a Szentkorona bevezetéséhez.

Tisztelt Magyar Állampolgárok!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jövőben további megszorító intézkedésre nincs szükség, mivel Önök a világ egyik leggazdagabb országának egyenlő jogú állampolgárai, és kérjük, hogy ezt kezeljék is tényként.

Kecskemét, 2009. június 13.
Borbély József elnök sk.
TEMPO párt

Letölthető dokumentumok:
    http://www.nemzetihirhalo.hu/doc/valbej.pdf
    http://www.nemzetihirhalo.hu/doc/POLIP-XI.doc

*** www.nemzetihirhalo.hu *************


Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség

Sajtótájékoztató

1. Magyarországnak van Alkotmánya, mely hosszú évszázadokig, 1944. március 19.-ig, a német megszállásig (de facto) hivatalosan is érvényben volt és (de jure) alapjogi értelemben érvényben is van.

2. Nem "alkotmányozni" kell, hanem a magyar nemzettestet védelmező történelmi magyar Alkotmányt kell helyreállítani.

3. Sem a végrehajtó hatalom, sem a törvényhozás (így jelenlegi kormány vagy országgyűlés) nem alkotmányozhat. Törvénytelenség jogot nem alapít.

Minden magyar érzelmű személyt, helyi közösséget, szervezetet, mozgalmat, nemzetfenntartó erőt történelmi Alkotmányunkat helyreállító szövetségek létrehozására hívunk.

TAHSZ sajtótájékoztató videón:

http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=6763
http://www.youtube.com/watch?v=uiLKCnO6CKk