Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 6., vasárnap

8.831 - BORBÉLY JÓZSEF AZ IDEGLENES KORMÁNYZÓ FELJELENTÉSE.....

Von: Oravecz Mihály
Gesendet: Vasárnap, 2011. március 6. 16:36
An: Kutasi József;
Betreff: BORBÉLY JÓZSEF AZ IDEGLENES KORMÁNYZÓ FELJELENTÉSE.....

BORBÉLY JÓZSEF VÁDLOTT KIZÁRÁSI INDÍTVÁNYA A VELE SZEMBEN ELJÁRT BÍRÓSÁGOK KONCEPCIÓS ELJÁRÁSA MIATT

/Forrás: Hegedüs Endre 2010.05.12-i levele/

 


Szegedi Városi Bíróság
részére Kecskemét,     2010.05.07. Tisztelt Bíróság! Alulírott Borbély József vádlott (6000 Kecskemét, Tavaszmező u. 18.)

elfogultsági kifogást,                                kizárási indítványt

 terjesztek elő - a jelen ügy eljáró tanácsával, - Szegedi városi Bírósággal, - Csongrád Megyei Bírósággal, - Szegedi Ítélőtáblával szemben.

I n d o k l á s

Előzmények

I.


Jelen eljárás egy koncepciós eljárás. Velem szemben a feljelentés megtételére vélhetően azért került sor a Magyar Befektetési és Vagyonkezelő Rt. részéről, hogy az Euro Möbel Line Kft. több, mint 1milliárd Forint értékű vagyonát csalárd módon meg tudják szerezni, mint ahogy később magát a Magyar Befektetési- és Vagyonkezelő Rt.-t is töredékáron szerezték meg törvénysértő módon a V.1. számon csatoltV.2.számon csatolt POLIP X. www.tempopart.hu/aktak/szabX.pdf bűnszervezeti ábra főszereplőjével, a Kossuth Holding-os Dr. Magyari Józseffel is a V.3.számon csatolt NBH-s 2003.02.28.-ai lehallgatási jegyzőkönyvek tanúsága szerint.

Az hogy a felszámolási eljárás megindítására egyáltalán sor kellett hogy kerüljön, azt is Dr. Magyari Józsefnek és a vele összefonódott bírói maffiának ,,köszönhetjük", mivel már 2002.09.26.-án telefonon megkereste Dr. Magyari Józsefet Dr. Varga Miklós Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság elnöke, felszámolási bíró ügyvéd fia, Dr. Varga Péter. Dr. Magyari József a következőket mondta telefonba: ,,Ha már itt vagyunk, egy olyan cégnevet majd mondjál már meg édesapádnak, hogy Euro Möbel Line Kft. Valószínű, hogy valamikor most kezdődnek a problémák és majd valamikor január-februárban csúcsosodik." (Az ezt bizonyító NBH-s lehallgatási jegyzőkönyv V.4.számon csatolva.

 

Tovább > Érkezett egyéb írások < Tovább