Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 6., vasárnap

8.841 - Ifj. Szilas László: A cigányok a gyerekek után járó pénzből és segélyekből tartják fent magukat.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Ne engedjétek magyarok!!!

Keserű igazság !

A cigányok a gyerekek után járó pénzből és segélyekből tartják fent magukat. Olyan szinten, amit egy magyar nem vállal fel. Meg is van ennek az eredménye: 222 országból a 202.-ek vagyunk születések számát tekintve 1,3 gyerek/család, ami azt jelenti: 3 egygyerekes családra 1 kétgyerekes család jut.

Ahhoz, hogy a népesség ne fogyjon 2,3 gyerek/család kell ! A fenti példa alapján ezt már le sem írom, mit jelent.

A születésen belül is érdekes a statisztika: Ma már ott tartunk, hogy a nyolc év alatti gyerekek fele cigány. A fentiek alapján 2030-ra jutunk el oda, hogy a 8 millióra fogyatkozott összlétszám FELE már cigány nemzetiségű lesz. És 2100-ban megszületik az utolsó magyar !

Egy báró intette egykoron a nemeseket, mikor betelepítették (olcsó munkaerőként) a Mezőségbe a cigányokat : "Vigyázzatok, mert az ország azé, aki teleszüli !" Azóta sem vigyázunk ! A politika segélyekkel fenntartja, "fejleszti" ezt a szavazóbázist, melyet alkalmanként egy tál lencséért fel is használ !

Három nemzedék nőtt fel a cigányság körében, akik rá sem szoktak a munkára !!!
Hogyan adnak majd munkát a kisebbségbe szorult magyaroknak?
A jövő NEM évtizedek múlva mutatja meg magát!
ITT VAN : a borsodi aprófalvas településeken, Meszes, Rakaca, ...
Itt már valóban kisebbségben élnek a magyarok !
Esténként bezárkóznak, és azt remélik, hogy marad valami a portán !
Ha nem marad : örülnek, hogy az életüket meghagyták !!!
Ki a rasszista ?

"Hogy is van ez, romák?" című topicban (Origo) van (állítólag) egy cigány honlapból idézett 'szösszenet', amit egy diplomás roma írt :
"Én roma vagyok. Főiskolára járok. Következő a véleményem: Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban. Már késő !

Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni ! Volt idő, amikor még azzá szerettünk volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt !

Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk, mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt. Néhány évtized és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom, mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni, mi cigányok és magyarok.

Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek ! (!)
Mi nagy család vagyunk és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvétartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos, hogy mi fog történni. Lassan és biztosan mindinkább a miénk, romáké lesz ez az ország. Mi vigyázunk majd a magyar kisebbségre. Adunk nekik munkát az országunkban.

Európa és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz, hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez így legyen. Annyi nép eltűnt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni senki.

Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején. Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. Béke veletek !"

Egy magyar véleménye:
És még azt mondják, hogy a MAGYAROK a RASSZISTÁK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg azt üzenném ennek a diplomás romának (ha egyáltalán ő írta, mert elég kevesen vannak ám), hogy eljön még az az idő, mikor a romák és a magyarok egymást gyilkolják ! Hála neki, a kedves levélírónak! EZT AKAROD? Ha ez a levél körbejárja az országot, nem tudom, mi lesz itt. Ha mindenki úgy reagál rá, mint én. Ugyanis hihetetlenül felháborított. Rengeteg támogatást kaptok, DE MINEK? Szülitek a rengeteg gyereket rakásra, aztán magukra hagyjátok, bűnözők lesznek, és műveletlenek !

EZ A NAGY CSALÁDSZERETET???? Szerencsétlen magyar meg nem mer két gyereknél többet vállalni, mert nem bír többet TISZTESSÉGESEN FELNEVELNI ! És ők lesznek a jövő nemzedéke. Kérdem én, ha nem marad az országban dolgozó magyar ember, ki fog titeket eltartani, cigányok??? Ki osztja majd a segélyt, ha nem lesz miből, mert nem lesz ember, aki dolgozzon? De hát majd kitalálnak valami okosat a diplomás cigányok. Majd segít az UNIÓ... És még valami: Igen, tűnnek el népek. Ez mindig így volt és így is lesz.

De mi már több mint 1000 éve létezünk, Isten segítségével. A magyar nép nem fog eltűnni. Túléltük a besenyőket. Túléltük a tatárokat. Túléltük a törököket. Túléltük a Habsburgokat. Túléltünk két világháborút, Trianont, a szocializmust. A cigányokat is TÚL FOGJUK ÉLNI !

Honnan tudom ezt ilyen biztosan? Tudom. MERT ISTEN VELÜNK VAN! NEM hagyott el minket, bár sokan ezt mondják !

Hamarosan történni fog valami, ami megváltoztatja a kedves diplomás roma által felvázolt jövőt. Nem háborúra gondolok. Dehogy. Egyszerűen csak Isten megsegít valahogy. Mint mindig, a történelem során. A diplomás romának sok sikert kívánok a tanulmányaihoz, amit a magyarok fizetnek nekik ! És kérem, hogy gondolkozzon el magán, amíg nem késő. Senkinek nem lenne jó, ha háború lenne !

Az intelligens emberek nem népirtással oldják meg a gondokat. Hanem ?

Ifj. Szilas László