Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 6., vasárnap

8.840 - A Nemzeti Pedagógus Műhely álláspontja!

www.nemzetihirhalo.hu *************
A Nemzeti Pedagógus Műhely álláspontja
http://www.n-p-m.hu/index.php?q=node/151

NPM(013)

Kedves Tanítók, Tanárok, kedves Szülők, Politikusok!

Honlapunkon olyan új anyagok olvashatók, amelyekből megismerhetik a Nemzeti Pedagógus Műhely álláspontját olyan fontos kérdésekben, mint:

(1) a büntethetőség alsó határának leszállítása;

(2) a szülői felelősség hangsúlyozása az Alkotmányban;

(3) az igazságszolgáltatás helyes értelmezésére;

(3) a tankötelezettség felső határának leszállítása 15 éves korra;

(4) a szakközépiskolai érettségi tervezett módosítása,

(5) a gyermekszámtól függő szavazat értéke az Alkotmányban.

Szeretnénk Önöket ezekben a kérdésekben kialakított álláspontunkról tájékoztatni, segítséget kívánunk adni véleményük kialakításhoz és orientálni döntéseiket. Az új anyagokat könnyen megtalálják honlapunkon, ha a fő oldalán a FRISSÍtVE szóra kattintanak. Ugyancsak a fő oldaltól közvetlenül (egy kék linkre kattintva) azonnal megtekinthetik legutóbbi nyilatkozatainkat.)   

A sikeres  'E fiúkért valaki felelős!' konferencia után eldöntöttük a következő, a 14-dik konferencia időpontját: 2012. február 24-26. között lesz. [Jegyezzék elő naptárukban!] Témája: a személyiség fejlődésének segítése az iskolában, családban, a nevelés differenciált céljai, sokrétű tartalma, sokoldalú módszerei. A kérdéskört előre alaposan szeretnénk körbejárni és megismerni az önök véleményét és szeretnénk, ha Önök is megismernék egymás gondolatait, találkoznának kollégáik pedagógiai gondjaival, kérdéseivel és tapasztalataival. Ezért vitát kezdeményeztünk honlapunk VITATÉMÁK rovatában. Kérem, kövessék alakulását és szóljanak hozzá, mondják el véleményüket, számoljanak be tapasztalataikról.  (A moderált vitához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá.)

2011. március 5.

Baráti üdvözlettel: Baranyi Károly