Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 15., vasárnap

9.586 - Posta Imre > A kém vírus szünetében > 2011. május 14. 08:38:36

From: Czeglédi N. József

Date: 2011. május 15.
Subject: Posta Imre weboldala
To: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>,


http://postaimre.euroweb4you.eu/print.php?type=N&item_id=2625

A kém vírus szünetében
Írta: postaimre - Dátum: 2011 05 14 ¦ 08:38:36

Imre,
hogy egyesek aggodnak érted, ez egy pozitívum, s nagyon sok embernek reményt adsz a változáshoz. Kérlek ne kicsinyítsd le személyed jelentőségét a maradék magyarság előtt. Nagyon sokan örülünk megnyilvánulásaidnak, sokan szellemileg ebből táplálkoznak. Az hogy eddig nem tudtunk érdembeli eredményeket elérni nagyon sok okozati tényezője van. Az emberek még nem érkeztek el ahhoz a ponthoz, hogy kellő odaadással cselekedjenek. Az értelmiség is kezd ébredezni, felismerték, hogy belső értékrendjük megromlót, ez egy jó jel a megújuláshoz.

A rendfenntartó erők megmozdulásai szintén pozitívak, igaz hogy itt van azért némi csúsztatás mint ahogy te is említed. Nem kizárt annak a lehetősége, hogy szeretnének egyes emberektől megszabadulni s ez egy megfelelő lehetőség számukra, de itt megint csak nyerhetünk. A hulladékért meg nem kár. Tudjuk, hogy a történelem során ilyen és ehhez hasonló megmozdulások mögött mindig is a cionista vezetés lapult meg. A céljaik eléréséért mindig hajlamosak a gojt beáldozni. A Magyar nép elmúlt utolsó századaiban nagyon nagy árat fizetett ezért. Egyesek a mások kárából tanulnak, a Magyar sajnos még a sajátjából sem.

Az elmúlt időben jártam a falvakat és sokat beszélgettem emberekkel, többek között a cionista megszállásról. Ne mondjam, hogy sírva kell, hogy fakadjak a borzalmas butaságtól. Nem baj hogy jön, ha munkánk lesz, és megélhetünk hagy jöjjön! Nem és nem érti, nem mondja meg neki senki, hogy mért éhezik, hogy a cigány mért rabolhat, mért verheti agyon az öregeket és stb.… A falvak népe megint úgy érzi, hogy magára maradt, mint mindig a történelem során oly annyiszor. Nem ismerek olyan népet, akit ennyiszer becsaptak, mint a Magyart. Mindig ígértek neki és soha nem lett belőle semmi, vagy ha adtak neki, utána újból elvették. Ez egy komoly ok, amiért nem mozdul, de még önmagáért sem. Már hordozza a génében, hogy úgy is elveszik. Látom a sok-sok kis kerteket megműveletlenül, a tulaj életerős, vagy kint ül a ház előtti padon, vagy éppen tv- zik. Ha megkérded, hogy mért nem termel valamit a kertében, bambán szól, hogy minek, az Aldiban vagy a Tescóban olcsóbban megveszem.

Érted ezt. Nincs meg benne az önmagával való szembeni felelősség, nála szintén felbomlót a belső értékrend, de ö még nem ismerte fel. Az emberi mivoltát a függetlenségét csak úgy veheti vissza, ha tesz önmaga érdekében. Itt egy hatalmas hiány van, ami ellen fel kell, hogy lépjünk. Javaslom minden egyes tenni akaró Magyar testvérnek, hogy ha lehetősége van, látogasson el a falvakba, beszélgessen emberekkel, nem szabad magas székről kioktatni őket, semmi izmusok, jelszavak, mozgósítás meg ehhez hasonló szónoklatok, nem, csak a sajátos maga nemében beszélgetni velük, ígérem mindenkinek, aki ezt teszi, nagyon sok örömteli fogadtatásban lesz része. Mert itt a honlapon és a fotelbe ülve nem lehet forradalmat csinálni.

Aramis
2011.05.12.