Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 4., kedd

10.645 - Gyurcsány Ferenc gyanúsított - ezt is megértük

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Gyurcsány Ferenc gyanúsított - ezt is megértük
2011-10-03. 17:48 Kuruc.info

Hivatali visszaéléssel meggyanúsította Gyurcsány Ferenc volt szocialista kormányfőt a sukorói kaszinóberuházással összefüggésben zajló büntetőügyben hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség. A hírTV munkatársaira pedig rátámadtak a Gyurcsány-szimpatizánsok, a helyszínen tartózkodó rendőrök nem avatkoztak közbe.


Az ördög ügyvédei

Frissítés #1: Nem bírtak magukkal a volt szocialista miniszterelnök hívei. Az idős szimpatizánsok több munkatársunkat is lökdösték, megütötték - jelentette a hírTV helyszíni tudósítója. A rend őrei nem akadályozták meg az atrocitásokat.

Egyébként csak tagadni hajlandó Gyurcsány Ferenc az ellene indított büntetőügyben, érvelni nem. A volt miniszterelnököt délután egy órakor hallgatta ki gyanúsítottként a sukorói telekcseréről a Központi Nyomozó Főügyészség. A hatóság közleménye szerint a szocialista politikus panasszal élt a gyanúsítás ellen, majd rövid, személyeskedő nyilatkozatot tett, végül közölte, hogy kérdésekre nem válaszol, vallomást pedig a jövőben sem tesz. Minderről - saját kérésére - kép- és hangfelvétel is készült, amelyet még ma közzétesz az interneten, ígérete szerint.

A volt miniszterelnök érkezésekor lökdösődés alakult ki, miután egy fiatalember egy "Gyurcsány, így szeretünk" feliratú képet tartott fel, amelyen egy berácsozott portré volt látható. A Zichy és a Hajós utca sarkán egy második emeleti lakás erkélyén megjelent a Kossuth téri tüntetéseken ismertté vált Gonda László egy "Gyurcsány Ferenc legyen fegyenc 2006-ért!" feliratú táblával. Ezt hangos nemtetszéssel fogadta a tömeg.


Az ügyészség is megfontolhatná...

Korábban írtuk:
A Keresztes Imre főügyész által jegyzett közlemény szerint "Gyurcsány Ferenc a gyanúsításközléssel szemben panaszt jelentett be, majd rövid, személyeskedéstől sem mentes nyilatkozatot tett, tagadva a terhére rótt bűncselekmény elkövetését". A volt kormányfő kijelentette, kérdésekre nem hajlandó válaszolni, megtagadva így a további vallomástételt. A gyanúsított észrevételt, indítványt nem tett - tájékoztatott a főügyész.

A 2006 őszén elkövetett bűnei miatti felelősségre vonás még várat magára, tehát megnyugvásra még nincs okunk. Szomorú viszont, hogy országunk tönkretételéért felelős bitang-kormányfőnek még mindig mennyi híve van, ahogy az is elkeserítő, hogy szabadlábon védekezhet, holott, ha valaki, hát az ő esetében biztosan fennáll a bizonyítékok eltüntetésének, a tanúk befolyásolásának veszélye. A harc tehát még nem ért véget. (MNO)