Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 4., kedd

10.652 - Ami a magyarországi liberális médiában nem jelent meg > 2011. 10. 2. vasárnap. - 10:20 Kitartás.hu

www.nemzetihirhalo.hu *************
Ami a magyarországi liberális médiában nem jelent meg
2011. 10. 2. vasárnap. - 10:20 Kitartás.hu

Szeptember 22-én a Reputation Institute szervezet nyilvánosságra hozta a rendes évi országrangsorolását. Szerte a nagyvilágban alaposan kielemezték, megtárgyalták, kivéve néhány országot, hazánkat is. Nem véletlenül az agyonhallgatás.

Nézzük mindjárt a hatalom és imádói által annyira kedvelt USA-t és Izraelt. Az USA, a világ csendőre és a demokrácia nagy bajnoka a 23. helyezést kapta, Izrael, a meghurcolt, majd' kiirtott, szerencsétlen, kárpótlással elnyomott kiválasztottak országa pedig a 41. helyen áll. (A rangsorolás 50-ig tart). Az első 10-ben található viszont Palesztina, Finnország, Norvégia. Utóbbi kettő nyíltan, következetesen kiáll Palesztina önállóságáért. De sok ország (Hollandiát kivéve) szintén előkelő helyen végzett, ezek mind jellemzően nem teljesen Izrael-barát országok; s akkor még alkalmasint finoman is fogalmaztam.

A lista valahogy nem jelent meg pl. a Magyar Nemzetben, a Magyar Hírlapban, vagy a Népszabadságban. Jobbnak látták elfelejteni leközölni, mert állhattak volna a szőnyeg szélén, továbbá hogyan kommentálták, mivel magyarázták volna az olvasóknak ezt a kemény anti- illetve aszemitizmust? Mert ez nem egy szűk csoport véleménye, ez a felmérés túllép azon a mértéken, hogy le lehessen tagadni, bizony a világ elég rendesen unja már a zsidók és csahosaik uralmát.

Magyarország nem került be az első 50-be, lehet találgatni, hogy miért nem.
Mindenesetre amíg a választott nép számára hazánk átjáróház és vadászterület vagyunk, amíg minden komolyabb poszton ők állnak és ennek megfelelően viselkednek (hazánk, de nem a magyar nép nevében), addig komolyabb helyezést sajnos nem várhatunk.
Változtatni kéne a helyzeten, nem?

A lista ezen a linken elérhető:
http://www.reputationinstitute.com/events/27_Sept_11_PR_Country_RepTrak_Results.pdf
(Naményi András - Kitartás.hu)