Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 9., vasárnap

10.701 - Patakfalvy Katalin > Új kommunista kiáltvány és Hazaárulók, elég volt!

From: Patakfalvy Katalin

Date: 2011. október 8
Subject: komcsi_ellen
To: jozsef@kutasi.eu


Tisztelt Kutasi Úr!
Csatoltan küldök két írást, mely megjelent az Érdi Lapban (több is volt).  A komcsi-kampányfüzet címűt azért írtam, hogy a magam szerény eszközeivel felhívjam a figyelmet a kommunista veszélyre. Szemrebbenés nélkül hazudnak, folytatják az agymosást, ahol lehet. Sajnos, a fiatalok közül is sokan hisznek nekik, hiszen nem élték át a rémségeket. Az viszont elkeserítő és ijesztő, hogy az én korosztályomból (59), és a nálam idősebbek között is jelentős számban visszasírják a Kádár-korszakot. A beszélgetésekből kiderül, hogy nagyon sokan nem ismerik történelmünket még nagy vonalakban sem - ez egyértelműen a kommunista diktatúra, a történelem meghamisítása eredménye.

Ha az irományokat alkalmasnak találja, kérem, tegye közzé. Ha ideje engedi, kíváncsi lennék a véleményére, de azt vegye figyelembe, hogy nem vagyok újságíró, nem is tanultam soha kommunikációt, ezeket a szövegeket az indulat váltja ki belőlem (történik valami, amitől nagyon kiakadok). A szándékom azt hiszem egyértelmű.

Üdvözlettel, jó egészséget az egész családnak, erőt és kitartást a honlap üzemeltetéséhez!
KPKatalin
(A Facebook-on megtalálható vagyok.)

Új kommunista kiáltvány


A közelmúltban egy szórólapot és egy kampány-füzetet dobott a postaládákba a Magyar Kommunista Munkáspárt.

A kampány füzetben „A Munkáspárt új programja  Irányelvek” címszó alatt a történelem, a valóság elképesztő átértelmezése, a tényeknek ellentmondó, hazug állítások tömege olvasható.  Az összeállítás – finoman szólva – több sebből vérzik

Tovább > Érkezett egyéb írások < Tovább