Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 10., hétfő

10.707 - Koldus Kálmán - Hunhír.info - sokkaljobb.hu: Nagy balhéra készülnek október 23-án a szélsőséges liberálisok

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Nagy balhéra készülnek október 23-án a szélsőséges liberálisok

Öt évvel a gyurcsányista rendőrterror után ismét puskaporos lehet a levegő nemzeti ünnepünkön, október 23-án.

A Heti Válasz által Olajfa-szövetségnek, a Hunhír.info megnevezésével csak sima Új Baloldalnak titulált politikai, netpolitikai és utcapolitikai koalíció egyik oszlopa, a hiperliberál-radikális Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért csoport már előre bejelentette, hogy "Nem tetszik a rendszer" címmel nem megemlékező, hanem hangosan "harcos" kormányellenes megmozdulásara készül.

A többek között a túlélők már nem siránkozó, hanem erejét fitogtató generációjával is megerősített csoport vélt, vagy valós hatalma illetve mindenképpen reális háttérhatalma segítségével már odáig jutott, hogy a kormánypártnak adja ki az ukázt: ti nem emlékezhettek az Astoriánál, mert mi hidat foglalunk és nem szeretnénk, ha a magyar szélsőségesek találkoznának a mi liberálisainkkal az események közben, illetve a végén. Éppen ezért a netharcosok egyeztettek a Fidesszel a BRFK-n a tüntetés helyszínek ügyében, de mint egyik libsi médiatámogatójuk jelentette: nem jutottak megállapodásra. A labdát feldobták a BRFK-nak, és bizony elég nehéz helyzetbe hozták.

Ha enged a liberálisoknak, tovább csorbul a cigánybűnözők által ugyancsak megtépázott tekintélye. Ha nem, a libsik telegágogják a világsajtót, hogy jogaik gyakorlásában korlátozza őket az orbánista rendőrállam. Különben már most sem teketóriáznak, hanem nyíltan kimondják: "Felszólítjuk a Fideszt, hogy haladéktalanul keressen olyan helyszínt a megemlékezéséhez, ami nem jelent életveszélyes fenyegetést sem a Fidesz-hívek, sem a kormány politikájával elégedetlen tömegek számára". Egy internetes közösség... Mert ugye, jobboldali médiatúlsúly van Magyarországon...

A március 15-ei, a médiatörvény miatt nagy, - liberálisokból, túlélőkből, holdudvaros libsi értelmiségiekből, jogvédőkből, emberjogi szervezetekből, antifasisztákból, ellenállókból, biztosan másokból, cigányokból, valamint pár éhes proletárból álló - tömeget megmozgató tüntetést szervező Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért mozgalom a nemzeti ünnepre újabb demonstrációt tervez, "Nem tetszik a rendszer" címmel. A tüntetést a tavaszi helyszínen, a Szabad Sajtó Útján - azaz lényegében az Erzsébet híd lehajtója és a Ferenciek tere közötti szakaszon szeretnék megtartani, és ezt be is jelentették a rendőrségen.

A szervezet közleménye szerint viszont a Fidesz hétfőn "rászervezett" a hetekkel korábban bejelentett demonstrációjukra, ugyanis bejelentette a rendőrségen, hogy a közeli Astorián tartana nagygyűlést október 23-án, mindössze egy órával korábban, mint az Erzsébet téri tüntetés. A BRFK-n azért kellett egyeztetnie a két szervezetnek, mert a kormánypárti és a kormányellenes tüntetés egymáshoz túlságosan közel lenne, így a két rendezvény ütközhet, a két demonstráció résztvevői akadályozhatják egymás mozgását - írja a liberális portál, az origo, és közli a neten szerveződő libsik közleményét is.

Különösebb politikai éleslátás nem szükséges ahhoz, hogy érezhesse az átlag magyar pusztabunkó, hogy ez az iromány ismételten a hatalmát vesztett, de azt mindenképpen megszerezni akaró törpe kisebbség ultimátuma. Sőt, még a megszokottaknál is másabb egy picit. Egyszerűen életveszéllyel riogatnak, mintha előre borítékolnák, ha a Fidesz birkanyája nem takarodik el az általuk kiszemelt helyszínről, akkor bizony fennáll az összecsapás lehetősége. Persze az összecsapáshoz egymással szemben álló erők is kellenek. Erről meg majd gondoskodik a szakszervezetis akciószövetség, hogy a magyar proli is ott üvöltözzön a híd lábánál.

"A március 15-én ugyanott sok tízezres tömeget megmozgató tüntetést is szervező civilekként a szó szoros értelmében életveszélyesnek tartjuk, hogy a Fidesz ugyanakkor az Astorián kívánja a saját megemlékezését megtartani - olvasható az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért csoport közleményében, amely szerint az időbeli ütközés és a fizikai közelség nagyon komoly biztonsági és szervezési kérdéseket vet fel, az pedig, hogy a Fidesz ragaszkodik az Astoriához mint helyszínhez, "megengedhetetlen felelőtlenség".

"Felszólítjuk a Fideszt, hogy haladéktalanul keressen olyan helyszínt a megemlékezéséhez, ami nem jelent életveszélyes fenyegetést sem a Fidesz-hívek, sem a kormány politikájával elégedetlen tömegek számára" - áll a közleményben.

Az biztos, hogy idén ismét robotokkal ünnepelünk, aztán a jelentről szól a történet, nem a dicső múltról, a pesti srácokról, hanem a hatalomvágyásról, a visszarendeződésről, a gyarmatosítás rohamléptékű folytatásáról. És bizony, most tényleg stratégának kell lennie a Jobbiknak. Kimarad a buliból, és hagyja, hogy a kormány ellenfelévé lépjen elő az Olajfa-szövetség, és esetleg már kormányváltó alternatívaként most megjelenjen, vagy versenyez velük az igazi ellenzéki vezető szerepért, vagy...

Koldus Kálmán - Hunhír.info - sokkaljobb.hu

mszp.hu napi hírlevél
Őszi tüntetéssorozat!

Tiltakozzunk együtt!

Soron következő megmozdulások:


Október 23. - Egymillióan a magyar sajtószabadságért


Nem tetszik a rendszer?! - Tüntetés