Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 11., kedd

10.716 - Évente 4 milliárd forinttal rövidíti meg az adófizetőket az illegális fakitermelés, az ökológiai károkról nem is beszélve.


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Sorban gyilkolják a hajléktalanokat (is) a cigányok(?)
2011-10-10. 22:20 Kuruc.info

Bár még nem rendelkezünk atombiztos információval az alábbi, vitán felül szadista bűncselekmény-sorozat elkövetőinek származásáról (ezért is kérdőjeleztünk a címben, bár valószínűleg tényleg szükségtelen), igen-igen sok pénzt tennénk arra, hogy, mint a közelmúlt brutális hajléktalanveréseinél, -gyilkosságainál mindig, cigányok voltak.

Erre utal (a hasonló esetekben [ajánljuk pl. EZT és szép sorban visszafelé a hivatkozásokat] látható, 100%-os cigány-elkövetői kör mellett) gyakorlatilag minden:

- a szükségtelen brutalitás (nem kéne szétverni, megölni ahhoz az áldozatukat, hogy kifoszthassák) - mint tudjuk, a cigány kéjjel öl: neki az, ha fájdalmat, sérülést stb. okozhat egy (szerinte) alsóbbrendű "gádzsónak", gyönyört jelent, azért is ilyen brutális

- a nem éppen cigánymentes, ill. például a VIII / IX. kerületi, ill. csepeli cigánytenyészdéből pillanatok alatt megközelíthető helyszín

- az, hogy valamiért a rendőrök nem akarnak lecsapni a (törvények felett álló, érinthetetlen) elkövetőkre (magyarok / fehérek esetében már rég sitten ülne mind),

- ill. hogy egyáltalán a híradások nem mondják azt ki, hogy magyarokról van szó. El tudják azt képzelni a Kedves Olvasók, hogy tegyük fel egy skinhead-banda lincselné, gyilkolná a hajléktalanokat, és ezt a súlyosan elfogult, rajvédő Origo (ahonnan a köv. cikk is származik) nem emelné ki, nem írná le minden második mondatában? Ugyan már. Menne a széljobbozás, jobbikozás, nácifasisztázás ezerrel. De talán még akkor is, ha "csak" fehérbőrűek lennének az elkövetők.

Várjuk a helyiek információit!

A cikk:
Bűnözőkből álló csoport foszthatta ki a hétvégén halálra fagyott hajléktalanokat

A Hunyadi tér közelében lakók szerint a banda tagjai több hajléktalant megvertek, és az arra járókba is belekötöttek. A hétvégén halálra fagyott két hajléktalan férfit hiányos ruházatban találták meg, őket is bűnözők foszthatták ki.

Egy bűnözőkből álló csoport foszthatta ki, majd vetkőztette meztelenre azt a két hajléktalant, akiket hétvégén találtak meg kihűlve Budapesten, a Hunyadi téren - állítják az MTI Hírcentrumnak nyilatkozó, a környéken lakó emberek. A Hunyadi tér közelében lakók szerint a banda már sokszor belekötött az arra járókba, több hajléktalant pedig meg is vertek. "Négy hajléktalant úgy megvertek itt, hogy az egyik bele is halt, úgy szétverték a fejét. Nem az első eset ezen a téren, itt már elég sok minden megtörtént" - nyilatkozta egy férfi az MTI Hírcentrumnak. "Azt élvezik, hogy bele tudnak kötni hajléktalanokba. De nemcsak hajléktalanokba kötnek bele, hanem belekötnek rendes, civil emberekbe is" - mondta egy nő.

Korábban a mentők is megerősítették, hogy vasárnap hajnalban hiányos ruházatban találták meg a két hajléktalant. Az [origo]-nak az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletén azt mondták, a két férfit a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Győrfi Pál szóvivő azt mondta, hogy a körülmények nem voltak egyértelműek, de az ügy kivizsgálása nem a mentők feladata.

A Magyar Televízió Híradójának riportere bejelentést tett az új értesülésekről a rendőrségen. A BRFK tájékoztatása szerint a rendkívüli halálesetek osztálya foglalkozik az üggyel.

Vasárnapra virradó éjszaka két hajléktalan férfi halt meg a VI. kerületi Hunyadi téren, halálukat az első vizsgálat szerint az 5-7 Celsius-fokos hidegben a kihűlés okozta. (zsOrigo)

Kapcsolódó:
   Cigány terrorizmus: Kábeltolvajok - több tízezer előfizető vált elérhetetlenné Kispesten + kép + olvasó (Kuruc.info)
   Friss levegőnket is lopják a büdös cigányok (Kuruc.info)


Nem kispályások... Ebből sok-sok kört le lehet futni a kocsmában.
Nesze neked megélhetési bűnözés...


Évente 4 milliárd forinttal rövidíti meg az adófizetőket az illegális fakitermelés, az ökológiai károkról nem is beszélve.