Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 16., vasárnap

10.777 - Vattay Szabolcs: A NAGYON FONTOS KÉRDÉSEM arra vonatkozik, hogy az EU tagállamokban is ilyen részletesek a kérdőívek?

From: Vattay Szabolcs
Date: 2011. október 16.
Subject: NAGYON FONTOS KÉRÉS!
To: Kutasi József Antal


Tisztelt Mindenki!
 
Tudtommal az EU országokban is most van a népszámlálás. Magyarországon legalább is így tájékoztattak minket, magyarokat. Ebben a vonatkozásban nincsenek kétségeim.
 
Azt szeretném megtudni, hogy más tagállamokban milyen részletességig mennek el a kérdésekkel,  ugyanis itt a személyi kérdőív négyoldalas tele kérdésekkel. A négy A/4-es oldalon 42 fő-kérdéscsoport van, rengeteg al-kérdéssel. Anonim a kérdőív, de személyenként maghatározott lakáshoz tartozik, és azonosítóval van ellátva. Egyáltalán nem lehet anonim! Én szándékosan rosszul töltöttem ki, és néhány nap multával megjelent a kérdezőbiztos, hogy rosszul töltöttem ki. Szóval nem anonim!
 
Ezen kívül a lakhatással kapcsolatos kérdések nagyon részletesek, mindenre (MINDENRE) kiterjednek. Ezt, és a kitöltési útmutatót a mellékletben csatoltam. Az összes magyarországi kérdőív ma éjfélig biztosan megjeleníthető itt: http://www.nepszamlalas.hu/index.php?menu=1022&langcode=hu Ezt követően már lehet, hogy nem jelenik meg, mivel akkor jár le az internetes kitölthetőség határideje! 
 
A NAGYON FONTOS KÉRDÉSEM arra vonatkozik, hogy az EU tagállamokban is ilyen részletesek a kérdőívek? Mert ha nem, akkor annak nagyon speciális oka van, hogy itt igen; ennyire részletesek. Nagyon fontos kérdés, kérem az EU tagállamokban élő levelezőpartnereimet, hogy segítsenek ennek a kérdésemnek a mielőbbi megválaszolásában!
 
ISTEN ÁLDJON MINDEN MAGYART, MINDEN JÓ SZÁNDÉKÚ EMBERTÁRSUNKAT!
 
Köszönettel és üdvözlettel:
 
Vattay Szabolcs