Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 4., vasárnap

11.202 - Beszámoló a Magyarok Szövetsége 2011. november 26-i országos gyűléséről

Beszámoló a Magyarok Szövetsége 2011. november 26-i országos gyűléséről

A kunszentmiklósi sportcsarnokba ezúttal nem gyűltünk össze olyan sokan, mint az előző években, és a hangulat sem volt olyan fennkölt. Az elmúlt másfél év nehéz időszak volt a Magyarok Szövetségében is.
Addig és azóta is számtalan lejáratási kísérlet, és támadás történt kívülről, ami belejátszhatott a bizalomvesztésbe, de tudtuk, hogy igazából csak belülről fenyegeti veszély a Szövetséget.

Választási Bizottság közleménye

A Választási Bizottság tájékoztatásul közli a mozgalom tagságával, hogy a 2011. november 26-án az Magyarok Szövetségének országos vezetőválasztása Kunszentmiklóson a Sportcsarnokban eredményesen lezajlott lesz. A rendezvény első részében - délelőtt 10 és 11 óra közt - volt a regisztrálás. Közben 10 óra után még negyed óráig volt még helyszíni jelölési lehetőség is. A jelölés lezárultával bemutatkoztak a jelöltek. Három kategóriában lehetett a vezetést kiválasztani. A választáson az induló jelöltek között az alábbi részesedési eredmények születtek a megjelent szavazók számához mérten.

Isten éltesse a 3 éves Magyarok Szövetségét!

A mai napon, a REND-SZER-es enyészet havi munkaértekezlet kezdetén 3 éves lett a Magyarok Szövetsége.
A 3-as szám EGY-ik magyarázata szerint az EGY-enlőséget jelenti. Ez pedig jelenthet ki-EGY-enlítődést is.
Bízzunk benne, hogy a mai születésnap és az ezután következő új év meghozza számunkra a ki-EGY-enlítődést. A megnyugvást. Természetesen nem az EGY-más iránt végzett munkában, hanem a megnyugvással teli bizalmat a másikban.

Kilakoltatás Komáromban

A 2011. november 28-án 11.00 órára Komárom (Szőny) Ady u. 73. sz. alá kitűzött birtokbavétel megakadályozása nem történt meg.
Továbbra is várunk mindenkit a kilakoltatás helyszínén.
Az alábbi levelet kérem elolvasni!!!

Győr-Moson-Sopron megyében is választottak

„A nép együttléte Isten jelenvalóságát jelentette”

A Magyarok Szövetsége „szokásai” szerint, Győr-Moson-Sopron megyében is megtartotta a közösség választási napját, mely a Hun (Lex Scitica) szokás szerint zajlott.

A jelen levők, maguk közül ismét, Molnár Kálmánt, a Mosonmagyaróvár környéki „Tündérsziget” tized, élenjáróját választották.