Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 4., vasárnap

11.205 - Megjelent Drábik János "A kiválasztottak" című legújabb könyve az Éghajlat kiadó gondozásában.

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Dobszay Károly: Drábik, a nemzeti zsidó
2011. november 30. 20:44 Hunhír.info

Megjelent Drábik János "A kiválasztottak" című legújabb könyve az Éghajlat kiadó gondozásában. Ahogy a könyv címéből is kitűnik, a szerző ezúttal a zsidóság történetét és küldetését tárja az olvasók elé, elég sajátos módon. Drábik doktor a könyv bemutatójaként tartott előadásán kiemeli, hogy ezen könyvét a zsidóság iránti tiszteletből írta, és hogy a zsidóság története egy valódi sikertörténet. Ezért nekünk magyaroknak tanulnunk kell a zsidóktól.

A szerző külön örömét fejezi ki, hogy minket magyarokat történelmünk folyamán összehozott a sors a zsidósággal, sőt úgymond rokon népek is vagyunk és a magyarok együttélése a zsidókkal szintén egy sikertörténet.

Ezután a rövid ízelítő után ajánljuk olvasóinknak a könyvbemutatóról készült videofelvételt, mert ott még nagyon sok bődületes kijelentés elhangzik, aminek következtében talán érthető lesz, hogy a témához a közeljövőben részletesebben is visszatérünk.

Most csak két rövid kérdés: Drábik János mitől lett a nemzeti oldal egyik jelenlegi legnagyobb szaktekintélye? Miért követendő sikertörténet az, ha egy népet szinte az egész világon utálnak?

A filmet megtekinthetik a FRONT TV műsorában. (http://www.livestream.com/fronttv/video?clipId=pla_9f6b5a33-7d1f-4908-aa3f-35aaba31d8bf)
www.nemzetifront.ning.com Antikrisztus rovatában megtalálható a 1. és 2. rész.