Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 7., szerda

11.234 - Varga Domokos György > Jogvédők a nemzet szolgálatában... és más örömhírek

From: Varga Domokos György

Date: 2011. december 7.
Subject: Jogvédők a nemzet szolgálatában... és más örömhírek
To: Kutasi József Antal


 
 

 

1) Persze, hogy jól vagyok, amikor egy hónap leforgása alatt két kitűnő könyv is napvilágot látott a Szilaj Csikó (www.szilajcsiko.hu) segítségével, illetve értékes emberek ­­ világresegítők jóváltából.

 

Ez az egyik (Verzárné Váradi Ágnes: "Sok vón azt elbeszélni..." Beszélgetések nagymamámmal):

       http://www.szilajcsiko.hu/#!megszulettem

 

Ez a másik (Vargha Anna: Levelek Skóciából. Itt - ott - hon):

      http://www.szilajcsiko.hu/levelek-skociabol

 

S már ott mocorog a 150 kis négyzet mögött a harmadik, pontosabban itt: 

               http://www.wix.com/szilajkonyvek/03 

 

2) És már csak azért is jól vagyok, mert most jutottam a végére egy csodálatos nagy szellemi kalandnak. a Jogvédők a nemzet szolgálatában c. könyv (550 oldal!) megírásának, megszerkesztésének. December 10-én, jótékonysági rendezvény  keretében mutatják be a nemzeti jogvédők (dr. Zétényi Zsolt, dr. Gaudi-Nagy Tamás, dr. Grespik László, dr. Morvai Krisztina és mások).  ((Ha valakinek kedve támadna hozzá(nk)(juk): a MOM Kulturális Központban (Budapest, XII. Ker., Csörsz utca 18.), 2011. december 10., de. 11 órakor.))

 

       http://www.szilajcsiko.hu/ajanlo#!__ajanlo/jogvedok

 

3) Nevezetes nagy lakás parlagon

Szóval szemlátomást jól vagyok, de azért kicsit nyugtalanít, hogy immár másfél éve sehol egy ember, aki jól akarna járni... Budapesten, a Városmajor szomszédságában, a XII. ker., Maros utca 11. szám alatti négyemeletes, liftes, felújított házban egy első emeleti, 138 m2-es, nagy belmagasságú, 4 szobás, másfél fürdőszobás, erkélyes, pincés, felújításra szoruló nagypolgári lakás – Varga Domokos Kossuth-díjas író és felesége, Vargha Domokosné csillagásztörténész egykori közös alkotóműhelye és népes családjuk vidám élettere olcsón, jóval áron alul, sürgősen eladó: 50 MILLIÓRA BECSÜLT ÉRTÉKE HELYETT 35 MILLIÓÉRT. Érdeklődni lehet a +3620 481 4489 és a +3620 322 2673 telefonszámon, illetve a dombi52@t-online.hu e-postacímen. A lakás alaprajza, beosztása, méretezése, valamint képek a lakásról és a házról itt találthatók: web.t-online.hu/dombi52/lakas/index.html. Budapesti vagy környéki kis cserelakás is szóba jöhet (értékkülönbözettel).

 

Tisztelettel –

Varga Domokos György

http://www.szilajcsiko.hu/ajanlo#!__ajanlo/stilusgyakorlat

http://web.t-online.hu/dombi52/