Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 9., péntek

11.247 - Egyre hangosabb a harci dobok zaja, azonban az előkészületek persze alig-alig kapnak nyilvánosságot a médiában.

www.nemzetihirhalo.hu *************
Halj meg értem
2011. december 8. csütörtök Komló Média

Egyre hangosabb a harci dobok zaja, azonban az előkészületek persze alig-alig kapnak nyilvánosságot a médiában. Hiszen minél kevesebben látják, ami történik, annál kisebb ellenállásba ütközik az Irányító Elit. Mikor meg beindul a folyamat, akkor már késő lesz bármit is tenni ellene.
Egyet biztosan mutatnak az események: a nagy globális sakkjátszma újra beindult és folyik a világ érdekszféráinak újrafelosztása.


Ez viszont újra megmutatta, hogy hatalmas érdekellentétek feszülnek a süllyedőben lévő Nyugat (USA, Európa) és a felemelkedő Kelet (Kína, Oroszország) között.Ennek hadszíntere jelenleg pont az az amúgy is sérülékeny és lőporos-hordónak számító muzulmán világ (Irán, Szíria), ahol egy szikra is elég...

Az orosz medve is felébredt közben és mérges: Dmitrij Medvegyev a polgárokhoz címzett beszédet mondott azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyik a NATO-országok európai rakétavédelmi rendszere körül alakult ki.

Azonban a háború ellenes hangok is erősödőben vannak: Ron Paul elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde után Dr. Dahlia Wasfi igazán megdöbbentő igazságbeszéde a "terrorizmus elleni háború" valódi okairól verte ki a biztosítékot (a YouTube folyamatosan törli az ezeket tartalmazó videókat a cenzúra korlátlan hatalmával /vissza/ élve). Előkerült egy amerikai katona vallomása is az iraki háborúban általa tapasztaltakról, elgondolkodtató képet festve az ott átéltekről, és nem éppen a megszokott "hollywoodi érzést" keltve a háborúról, és azok irányítóiról.


Mindeközben napról-napra válnak valóra azok az "összeesküvés-elméletek", amik csak a legvadabb elképzelésekben szerepeltek eddig, és amiket hallva a 95% kiröhöghette azt a maradék 5%-ot, aki merészelte megszegni a birka-alapú társadalom agymosását, és elkezdett gondolkodni, összerakni a mozaikokat.

Gondolom senki sem hallotta a médiában a hírt, hogy simán átment az amerikai szenátuson (93-7 arányban) az a bizonyos törvény (The passage of S. 1867, the National Defense Authorization Act), aminek értelmében a Kongresszus háborút indított az állampolgárok ellen.
Innentől bárkit, akit a rendszer ellenségének ítélnek - potenciális terroristaként kezelve - mindenféle vádemelés és tárgyalás nélkül határozatlan időre a Rendőrség/Hadsereg fogva tarthat, vallathat, megkínozhat...

A "Szép Új Világ" elérkezett. Vagy az orwelli 1984?

2011.12.08. Kínai elnök a haditengerészetnek: "készüljenek háborúra"
2011.12.07. Szíria támadása elkezdődött?
2011.12.02. A kínai tábornok akár egy világháború árán is megvédené Iránt
2011.11.29. Oroszország hadrendbe állította az új rakétavédelmi radarállomását
2011.11.25. Az Arab Liga repüléstilalmi zónát akar bevezetni Szíria felett
2011.11.21. Orosz hadihajók szíriai vizeken a NATO támadás megakadályozására
2011.11.08. Oroszország és Kína óva int Irán megtámadásától
2011.11.03. Egy esetleges izraeli támadási újabb előjelei
2011.10.17. Az USA Irán-politikája egyenes út a háborúhoz