Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 15., csütörtök

11.297 - Hazudott az MTI: leszavazták a Jobbik abortuszellenes indítványát

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Hazudott az MTI: leszavazták a Jobbik abortuszellenes indítványát

A parlament a költségvetési fejezeteken belüli átcsoportosításokat szorgalmazó javaslatok között nem szavazott azokról a kereszténydemokrata és jobbikos indítványokról, amelyek elvonták, illetve csökkentették volna a költségvetésben terhességmegszakításra előirányzott 400 millió forintot.

A fideszes többség a jövő évi költségvetési javaslathoz benyújtott módosító indítványokról szavazva kedden úgy döntött: előzetesen elengedi a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) áfafizetési kötelezettségét a Kunigunda úti gyártóbázis tulajdonjogának visszaszerzésekor. A kulturális bizottság kezdeményezésére elengedte az Országgyűlés a Magyar Televíziónak a korábbi közmédiarendszerben keletkezett és a társadalombiztosítási alapokkal szemben fennálló adó-, illeték- és járuléktartozását is.

A parlament a költségvetési fejezeteken belüli átcsoportosításokat szorgalmazó javaslatok között nem szavazott azokról a kereszténydemokrata és jobbikos indítványokról, amelyek elvonták, illetve csökkentették volna terhességmegszakításra előirányzott 400 millió forintot. A kormány ezeket nem támogatta, a frakciók pedig nem kértek róla külön szavazást, így az előirányzat megmaradt. (MTI)

Friss: hazudott az MTI

Az MTI közlése szerint az Országgyűlés nem szavazott a kereszténydemokrata és jobbikos indítványokról, amelyek elvonták, illetve csökkentették volna a költségvetésben terhességmegszakításra előirányzott 400 millió forintot.

A valóság ezzel szemben az, hogy a parlament leszavazta a jobbikos indítványt, amely gátat szabhatott volna a magzatgyilkosságoknak. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még a KDNP is nemmel voksolt a magyarság holokausztjának megakadályozására.

A magzatgyilkosok névsora itt érhető el.
A Jobbik képviselőinek javaslata egészen pontosan azon indokolatlan abortuszok állami támogatását vonta volna el, melyeknek nincs egészségügyi veszélyeztetettségi vagy megerőszakolásból fakadó oka.

2011-12-13. 13:08 Kuruc.info