Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 2., vasárnap

16.068 - Prof. Dr. Bokor Imre: Ez úton kérünk minden magyar állampolgárt, szólaljanak meg!

From: Dr. Bokor Imre
Sent: Saturday, December 01, 2012 7:46 AM
To: Kutasi József Antal

Subject: Ez úton kérünk minden magyar állampolgárt,  szólaljanak meg! 

 

A vasárnapi, 15 órára meghirdetett nemzetrontók általi tüntetéssel szemben. Amelyet több kereskedelmi TV csatorna élőben közvetít!

Az ATV-n már hirdetik magukat, képpel, szöveggel (megszokott embereikkel). L(
Minden jó érzésű magyar honfitársunkhoz, nemzetünk öntudatos, önérzetes, múltunkat és történelmi nagyjainkat tisztelő állampolgáraihoz!

Ez úton kérünk minden magyar állampolgárt,  szólaljanak meg! Ne hagyják, hogy hazánkat folyamatosan nácizzák, fasisztázzák, bemocskolják és alaptalan rágalmakkal vádolják!  Magyarország mindig befogadó ország volt, lehetőségei határain belül mindent megtett polgáraiért, még a második világháború idejében is  összehasonlíthatatlanul  eredményesebben óvta polgárait és a náciktól idemenekült  külföldi polgárokat, mint Európa bármelyik nemzete.    Akik most közéletünket borzolva, felelőtlenül uszítva, hazugságok özönét zúdítják reánk,  azok közül számosan Horthy Miklósnak, kormányának és az üldözöttek mentésében közreműködő magyar embereknek  köszönhetik életüket! Elegünk van a nemzeti sorskérdéseink megvitatását önös érdekből és haszonlesésből, hosszú idő óta szándékosan akadályozó hazug  emberekből és az általuk megtévesztett (elbutított) - többségükben vétlen - támogatóikból.

Vessünk véget közös akarattal és elszántsággal, a hazánkat ok nélkül támadó, idegenszívűek garázdálkodásának! Leplezzük le azokat,  akik évtizedek óta, tudatosan torzítják a történelmi múltunkat, valótlanságok tucatjait szórják ránk, hogy  lejárassanak bennünket. Alkossunk  olyan törvényeket, hogy ezekkel a nemtelen eszközökkel operáló, a folyamatos áskálódástól vissza nem riadó erőkkel szemben, hatékonyan fel lehessen lépni. Nem kötelező itt élni e jobb sorsra érdemes  hazában. „El lehet menni kérem …!"- hogy egy élő „klasszikust" idézzünk.

Ismételten  kérjük hazánk hű fiait, tiltakozzanak velünk együtt, ahol csak módjukban áll,  nyílt levelekkel, megszólalásaikkal, bátor és határozott állásfoglalásukkal,   itthon és  külhonban egyaránt.    Indulásként a következő linken várjuk a támogatóink aláírásait (egyben Felhívásunk terjesztőit), becsületünk, tisztességünk,  jó szándékunk és  igazságunk védelme érdekében.

Isten óvja Magyarországot!

A Magyar Justitia Bizottság (MJB) nevében:

Prof. Dr. Bokor Imre elnök:

Cs. Szabó Béla alelnök:

Hiripi Lajos elnökségi tag:

Lévay Atilla elnökségi tag:

Péteri Attila Árpád elnökségi tag:

Prof. Lengyel Alfonz elnökségi tag(USA):

Kenessey Csaba elnökségi tag(Svájc):

Detre Gyula (Kanada):

Németh  Nándor (Kanada):