Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 12., szerda

16.089 - Kutasi József Antal írja: Emlékeztető a munkámról, köszönet nélkül!!!


2009. JÚLIUS 5., VASÁRNAP

2.872 - Budapest, vasárnap, 2009. július 5. 03:17 > Kutasi József - HÍRLEVÉL 

-----------------------------------------------------

2009. JÚLIUS 5., VASÁRNAP


2.872 - Budapest, vasárnap, 2009. július 5. 03:17 > Kutasi József - HÍRLEVÉL 70 /2009 - A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyeletes telefonszáma: 06-30-549-41-67.


Kutasi József - HÍRLEVÉL 70 /2009
Von: Péteri Attila Árpád
Gesendet: vasárnap, 2009. júlus 5. 09:05
An: Kutasi József
Betreff: 
Reiner Péter a Magyar Gárda Pártoló tagja
Kedves Honfitársaim!
Ismét megismétlődtek az 1956-os Forradalom 50. évfordulóján történtek!
Azt hittem, hogy a diktatúra már nem süllyedhet lejjebb! Tévedtem. A tegnap történtek bizonyítják a mocskos bolsevik diktatúra végső kétségbeesett erőfeszítését a teljes intézmény rendszerével együtt, beleértve az igazságszolgáltatásnak csúfolt politikai megrendelésre dolgozó bíróságot is, mely két nappal ezelőtti jogerős döntésével felhatalmazást adott a rendőr ruhába öltözött olcsó bérmunkásoknak, a Vörös Terror szép napjainak megidézésére.
Csak, hogy most egészen más a politikai helyzet, mint Őszöd idején, ugyanis felébredt hazánk és rádöbbent erejére. A jobbik EP választási sikere a hihetetlen kemény munka mellett a Gárda létrehozása és megállíthatatlan fejlődése nemzetpolitikai ténnyé vált. A végtelen öntudaton alapuló tegnapi békés demonstráció a mocskos bolsevik rendszer megalapozott félelme ellenére biztos jövőkép garanciája.
Csak az érti meg, aki átélte a történteket és végtelen boldog vagyok, hogy ez nekem megadatott és büszke vagyok nemzetünk gerincét képező Magyar Gárdára.
Tegnap minden egyes Gárda tag példát adott nekünk erőből, hitből és magyarság tudatból. Amikor az álarcosok, hatan-nyolcan nagy bátran kiemeltek egy testvérünket az egymást támogató ülő helyzetű néma demonstrációból, mind ahányszor égig hangzott a végtelen biztatás: Adjon az Isten Szebb Jövőt!
Ha a gárdát elkövetett bűnök nélkül elítélő, megrendelésre dolgozó birónő látta tegnap testvéreinket, akkor máris kijelenthetem, bár nem így gondolta, de sokat segített!
Ugyancsak páratlan erőt  és igazság érzetet ad egy 15%-os eredményt és három EP képviselőt adó, egyelőre még ország házán kívüli párt elnökének szándékos levadászása, aki teljes joggal ült be Gárda testvérei közé, hiszen megálmodójuk volt.
Tegnap tehát végleg megbukott a bolsevik  örökösök és lakájaik diktatúrája és tanúi lehettünk agóniájának.
Emlékezni fogunk minden bűn elkövetőre, most nem fog cserben hagyni memóriánk. A bűnt  követnie kell a felelősségre vonásnak.
Köszönjük, hogy erősebben kerültünk ki a megalázásból, mert az éjszakai, a hírhedt Gyorskocsi utcai börtön kapuján kilépő gárdista testvéreink szemeit soha nem fogom elfelejteni.
Sem a szolidaritás éjszakai csodálatos himnuszát. Köszönjük megválasztott képviselőinknek Morvai Krisztinának és Szegedi Csanádnak a gyors, kemény, eredményes fellépést és köszönjük a Nemzeti Jogvédő Szolgálat képviselőinek, határozott alelnökének, Dr. Novozánszky Ilonának a jogvédelmet.
Ugyancsak köszönjük valamennyi társunknak, ezreknek, akik ott álltak a gárdisták mellett elszántan és támogatóan. Tegnap átéltük végre a nemzet jövőjének garanciáját. A diktatúra agóniája második pártként lövi be a Jobbik Magyarországért MozgalmaaOrszág Házába, hogy a választók felhatalmazásából kikerülhetetlenül megkezdje a valódi magyar jövő felépítését.
Adja az Isten, hogy így legyen!
Reiner Péter
Magyar Gárda Pártoló tagja
-----------------------------------------------------
Von: molnarlouis
Gesendet: vasárnap, 2009. július 5. 03:17
An: Kutasi József
HALÁL A KOMMUNISTÁKRA !
A KOMMUNISTA CSŐCSELÉK TERRORISTA KORMÁNYA RÁTÁMADT
A MAGYAR GÁRDÁRA A JOBBIKRA ÉS VONA GÁBORRA
Anyaország :: 2009-07-04. 23:19 :: Nyomtatóbarát változat :: Megosztom!
Végvonaglik a zsidórasszista rezsim, dicsőségesen küzdött a Magyar Gárda - Vona, Kiss Róbert + 214 hazafi a Gyorskocsiban
Bár a 3 ezer gárdistából csak pár száz jelent meg szervezetten, ezer rendőrterrorista is csak órák alatt, extra erős könnygázzal tudta kiszorítani őket az Erzsébet térről.  A hazafiak többször vissza is verték az őket törvénytelenül megtámadó, állig felfegyverzett páncélos hordát, elvettek jó pár gumibotot, tonfát, rádiót és sisakot, s azokat a Gödör feletti medencébe dobálták. Bajnaiék pribékjei békésen demonstráló magyarokat, köztük  több nőt is kegyetlenül bántalmaztak. Bajnait az áruló Fidesz is támogatja, hiszen nem emelte fel a szavát a törvénytelen ítélet, és több tucat sebesülést okozó ÁVH-s terror ellen

cid:image001.jpg@01C9FD50.057DEEC0
A bűnük: leültek a fűre és összekapaszkodtak - ezért szadista módon egy méterről fújták le őket
Ha jövő héten több gárdista jön... A szellemet már nem lehet visszazárni a palackba, a Jobbik akár meg is nyerheti a következő választást, hiszen az áruló Fidesz lapít, Rogánon keresztül pedig még segítette is a terrorista kormányt, míg Vona Gábor beállt a hazafiak közé ("bűne" egyébként az volt, hogy leült a fűre a gárdisták társaságában). Több, az adófizetők pénzén bűnüldözés helyett bűnpártolást folytató illetve bűnelkövető rohamdroid estére elgyengült, sőt hálistennek rosszul lett, több egységet le kellett váltani. Legközelebb Türkménisztánban tiltanak be reflexszerűen tüntetéseket, a cionista Libajnai-rezsim után. Amely törvénytipró, terrorista. A törvényességért szót emelő magyar hazafiakra vidékről is erősített droidokat küld, közben cigányhordák országszerte akadálytalanul fosztogathatnak.
cid:image002.jpg@01C9FD50.057DEEC0
Bajnaira, Benczére, Gyurcsányra és a velük kollaborálókra börtön vár. Folyamatos frissítés alább. 
Gyakorlatilag hadiállapotnak megfelelő körülmények uralkodtak ismét Budapest utcáin. A hidak lezárva, Kossuth tér körbekordonozva. A cionbolsevik őrület, azaz végvonaglás folytatódik, s egyre agresszívabb a hatalom, igaz, mást nem tehet ő sem, hisz mi is napról  napra erősebbek vagyunk. Budaházy letartóztatása és terrorizmussal való megvádolása után a Gárdát is fel kívánja oszlatni a hatalmát féltő rablóhorda, miközben a Zsidesz a háttérből segít rá az ügyre.
Gyakorlatilag miattuk, pontosabban Rogán Antal miatt nem tüntethetünk ma az eredeti helyszínen, a Szabadság téren.Mivel a rendőrség a Bazilika elé bejelntett tüntetést is betiltotta, dacára annak, hogy e lépésük jogellenes, az erről szóló tiltó határozatot átadták Zagyva György Gyulának, a HVIM elnökének. Gonda László már korábban bejelentett egy tüntetést a Kossuth térre, így hazafiak arra próbáltak irányulni, ám azt is betiltották. Újabb helyszínnek a Vértanúk tere lett volna jó, oda 19 órától volt engedélye szintén Gonda Lacinak, ám ezt a helyszínt is előbb kiürítették, majd körbekerítették a droidok. Viszont, spontán módon tüntetés alakult ki a Deák téren és környékén, ahol a tömeg most is csatázik az ávósokkal.
A résztvevőknek ajánljuk átolvasásra az Ellenállók Kiskátéját
A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyeletes telefonszáma: 06-30-549-41-67.
23.36: A legfrissebb értesülés szerint 216 hazafit hurcoltak el a rezsim alkotmányt és törvényességet semmibe vevő szolgái.
23:18: A Gyorskocsi utcai fogda előtt körülbelül 40 ember gyűlt össze; a hangulat békés, mindenki várja a fejleményeket. A fogdában jelenleg is bent tartózkodik Morvai Krisztina és ifj. Hegedűs Lóránt; ezekben a percekben érkezett meg Szegedi Csanád EP-képviselő és Szabó Gábor pártigazgató, országos választmányi elnök.Tudósítónknak az Ombudsmani Hivatal munkatársai megerősítették, hogy az előállítottakat nem bántalmazták, közülük egyetlen személy sem emelt panaszt az eljárás körülményeire. Információink szerint a fogvatartottak egy órája kértek enni, mely kérésüknek eleget is tettek. A fogdában kaszinó hangulat uralkodik. Az Ombudsmani Hivatal munkatársai személyesen találkoztak Vona Gáborral, akin nem találtak semmilyen külsérelmi nyomot, illetve a pártelnök sem panaszkodott erőszakra. (Barikád)
22.38: Információink szerint most zajlik Vona Gábor meghallgatása. Talán a kihallgatás után szabadon engedik a Jobbik elnökét. A kihallgatási procedúrán átesett gárdisták ellen szabálysértési eljárást indítanak.
Ifj. Hegedűs Loránt tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy sikerült elérnie, hogy lelkészként beengedjék őt a fogdára. Bővebb információkkal később fog nekünk szolgálni
Morvai Krisztina, mint EP képviselő és mint emberijogvédő elindult a Gyorskocsi utcába. (Barikád)
cid:image003.jpg@01C9FD50.057DEEC0
22.30: A cigányhordák országszerte, akadálytalanul rabolnak, lopnak, gyilkolnak, a rendőrség nem tart fenn rendet, hanem a törvényességért tüntető hazafiakat terrorizálja.
22.00: Ifj. Hegedűs Loránt tájékoztatta a Barikád.hu-t arról, hogy sikerült elérnie, hogy lelkészként beengedjék őt a fogdára. A legfrissebb értesülések szerint mintegy 130 fogvatartott van jelenleg a Gyorskocsi utcában. (Barikád)
21.30:  Szabó Gábor, a Jobbik választmányi elnöke is az utcákon van még, tudósítónk szerint a feje piros a könnygáztól. Szegedi Csanád elindult Miskolcról a fővárosba - tudta meg szerkesztőségünk.
Vona Gábor kiemelése és letartóztatása képekben, kommentár nélkül:
cid:image004.jpg@01C9FD50.057DEEC0
cid:image005.jpg@01C9FD50.057DEEC0
cid:image006.jpg@01C9FD50.057DEEC0
cid:image007.jpg@01C9FD50.057DEEC0
21.30: Szabó Gábor, a Jobbik választmányi elnöke is az utcákon van még, tudósítónk szerint arca piros a könnygáztól. Szegedi Csanád elindult Miskolcról a fővárosba, Vona Gábort pedig ütlegelték az ávósok miközben kiemelték, miután a gárdisták keményen a védelmére keltek - tudta meg szerkesztőségünk.
21.22: A Rákoczi úton egy kisebb csoport elállta az utat, ám a droidok tovább kergették őket a Blaha Lujza tér felé. Tüntetők kisebb csoportjai mászkálnak még a Belvárosban, a mai megmozdulás lényegi része azonban a jelek szerint véget ért.
21.20: Az a 30 fő, aki az Erzsébet téren ült már elhagyta a helyszínt, a pártpribékek elengedték őket. (SZKR)
21.05: A Hír tv szerint a békés tömeg szétverésével "lassan helyreáll a rend az Erzsébet téren". Évek óta nincs rend az országban, de a narancssajtó munkatársai megnyugodtak. Akár Rogán is beolvashatta volna ezt a hírt, ebben a formában.
21.00: Több embert már nem tudnak bevinni, mert megteltek a fogdák. Így az Erzsébet téren várakoznak a rabszállítók.
20.40: Exkluzív:  Szerkesztőségünknek sikerült megtudnia megbízható forrásból, hogy a Gyorskocsi utcai fogdában kb. nyolcvan hazafit tartanak fogva, verés nincs. Vona Gábor jól van, pártelnöki teendőit átadta a választmány elnökének, Szabó Gábornak. (Kuruc.info)
20.35: A tömeg is és a rendőrök is kettéváltak. A rendőröket megdobálják rendesen. A rendőrautókon kívül autók nem sérültek meg. (SZKR)
20.30: Amikor elvisznek valakit, hangos: Adjon az Isten! -nel búcsúzik, a többiek pedig: Szebb Jövőt!-tel köszönnek el. (Szent Korona Rádió)
cid:image008.jpg@01C9FD50.057DEEC0
20.20: A tömeg jelenleg a Károly körúton van, a sünök az Astoria felé terelik őket.
20.00: Egy kamerás ávósautót jól megdobáltak a hazafiak. A Deák téren ismét kezdenek gyülekezni a hazafiak, ahol a Barikád.hu információi szerint háború van. Állítólag eddig kilenc hazafi került a kórházba életveszélyes sérülésekkel.
19.40: Elképesztően brutális módon szorították ki a Deák térről a hazafiakat. Könnygázt fújtak rájuk, majd berohantak és össze-vissza verték őket, aztán megbilincselték a gárdistákat. A téren mintegy 50 hazafi maradt, ők most ismét leültek és maradni próbálnak.
19.33: A tüntetők megrohamozták azt a furgont, amelyikbe betették Vona Gábort, az ávósok visszaszorították őket. Végül Vona Gábort külön kocsival és külön rendőri felvezetéssel vitték el. A kiemelt emberek a József Attila utcában várnak.
19.30: Az ávós pribékek kiemelték és elvitték Vona Gábort. A hatalom, a Zsidesz hathatós segítségével nyílt leszámolásba kezdett a fővárosi utcákon. Ezekben a percekben a csicskasereg újra könnygázt készül bevetni a hazafiak ellen. (Kuruc.info)
19.20: A Zsindex szerint egyik tudósítójukat mgerugdosták az Erzsébet téren. Úgy kell neki, miért kell folyton magyarellenes cikkeket közétenni a munkahelyén...
19.10: A Szent Korona Rádió videóit készítő operatőrt lefújták könnygázal, majd összeverték, mentő vitte el. Az összecsapások helyszínén van Vona Gábor is, a Jobbik elnöke.
19.00: Megérkezett az erősítés a droidoknak, újabb csapatok személyében. A hazafiakat az Astoria felé próbálják meg tolni, nem sok sikerrel. Megpróbálják felráncigálni a gárdistákat a földről, vagy esetleg kivonszolni őket, ez sem igazán akar sikerülni nekik. Egy idős bácsit és egy leányzót sikerült kirángatniuk, valamint két gárdistát. A kiemelt személyeknek megalázó módon kamerába kell mondaniuk a nevüket. A csatatérre már nem fér el több ávós, s így patthelyzet van kialakulóban. A hazafiak között van Toroczkai László és Zagyva György Gyula is, akiket még nem sikerül elkapniuk a zsaruknak. A droidok közben ismét nevetségessé teszik magukat, könnygázt fújtak be, majd a tömegbe rohantak, hogy vélhetően kiemeljenek valakit, ám a szél visszafele fújta a gázt és saját maguk kerültek bele a könnygázfelhőbe. Könnyezve, köhögve hátráltak vissza a sorfalig. (SZKR - Kuruc.info)
18.50: Újabb sündőri előrenyomulás, a földről szedik fel a gárdistákat, mindenkit ütnek-vernek. Magyarország és rendőrsége mélyen a dél-afrikai színvonal alatt. (Kuruc.info)
18.40: A megvezetés és a szolgálati idő alatt folytatott agymosás eredménye: a Barikád egyik tudósítója egy magasabb rendfokozatú rendőrrel beszélt, aki elmondta, hogy a cél az nemes, de nem ez lenne a módja. Szerinte be kellett volna jelenteni. Nem esik le neki, hogy ma MINDEN bejelentett tüntetést betiltottak.
cid:image009.jpg@01C9FD50.057DEEC0
18.40: Mintegy ezer hazafi állt fel a sorfallal szemben, a tömeg egyre sikeresebben áll ellen a sündőrök terrorjának. A Szent Korona Rádió tudósítója több sisakot és gumibotot látott a közeli vízbe berepülni, amit vélhetően az ávósoktól vett el a tömeg. Voltak akiknek a csicskáknak kiosztott szőlőcukorból is sikerült zsákmányolni. Előfordult, hogy 10-15 egyenruhás pribék neki akart rontani a tömegnek, hogy kiemeljenek valakit, ám visszaverték őket. A harci kedv nem lankad, sőt. A Szent Korona Rádió tudósítóját – dacára annak, hogy felmutatta sajtóigazolványát – gumibottal elverték a droidok. A bevetett könnygáz ismét csak a már jól megismert erősebb fajta paprika spray. Emiatt aztán kissé hátrál a tömeg, ám újra és újra visszatér az eredeti helyére. Több földön fekvő hazai fejébe is belerúgtak a pribékek, egyre több vérző embert lehet látni.(SZKR nyomán)
18.30: Összecsaptak az ávósok a tömeggel, köveket és palackokat dobál a tömeg a sündőrök felé. Az egyik embert gumibottal úgy fejbe verték a rendőrök, hogy a mentők vitték el vérző fejjel. Megjelent a vízágyú is. Most épp a  Deák tér füves részére szorították a tüntetők egy csoportját. Közben a droidok folyamatosan könnygázt vetnek be, a sajtó munkatársai pedig a Gödör fölötti tó vizén gázolva próbálják követni az eseményeket. (SZKR nyomán)
18.25: A tömeg azt skandálja: "Budaházy!"
18.20: Egy 15 méternyi sugarú körben mintegy kétszáz hazafi nyomorog, miközben egyre közeledik a rendőrsorfal. Az ávósok elkezdték fújni a könnygázt is. A tér másik oldalán, a cionisták egyenruhás bérencei megpróbáltak kiemelni pár gárdistát, de tömeg odament és visszaszerezte őket. Két férfi rosszul lett, őket némi huzavona után el tudták látni a mentősök. A Nádor utcában a droidok körbekerítettek egy esküvőt is, a résztvevők csak rendőri kísérettel hagyhatják le a helyszínt. A nap hősei egyértelműen a gárdisták, akikre most már biztos kijelenthetjük, nyíltan vadászik a rothadó köztársaság jól fizetett egyenruhás csőcseléke. A mai nap célja egyre egyértelműbb: a hatalom – a jogellenes bírói döntés után – most az utcán is érvényt kíván szerezni akaratának, ami nagyjából így foglalható össze: a gárdistáknak még az írmagját i s ki kell irtani a magyar közéletből. Az egyenruhás pribékek pedig készséggel teljesítik a parancsot, és ezt már nem lehet kimagyarázni azzal, hogy a rendőröknek nem volt más lehetőségük. Igen, lehet, hogy nem volt, de ez nem igazolja az agresszív fellépést, a tahó beszólásokat és azt, hogy a lábuktól, hajuktól fogva ráncigálják el a Magyar Gárda egyenruhájában levő hazafiakat. Most már nem egy nevesincs parlamenten kívüli párt szervezetéről van szó, hanem egy olyan politikai szerveződés tagjait hurcolják meg, aki a kormánypárttal megegyező támogatásnak örvend. Talán ez is a bajuk vele...Mindenesetre a mai napot is felírhatjuk az el- és leszámolni való bűntények közé, ahol az egyszerű rendőr, aki ma részt vett ebben a gyalázatban is el kell majd számoljon: miért kell gyűlölni a magyarokat parancsteljesítés közben? (SZKR nyomán)
 
cid:image010.jpg@01C9FD50.057DEEC0
Fűre lépni tilos - ez a büntetés...# 
17.40: Erzsébet térről jelentjük: A rendőrök verik a gárdistákat! Akinél Árpád-sávos zászló volt, elvitték. Potyka bácsi ('56-os hős, gárdista) a gárdisták között ül a földön. Ha őt is kiemelik, hatalmas botrány lesz, ugyanis társai között nagy tiszteletnek örvend. A földön ülő gárdistákat feltépik az ávósok, sokukat a lábuktól fogva vonszolnak el a barbár horda tagjai. Mikor fognak a cigányokkal is így bánni az ávósok? tudósítónk szerint egyértelmű a provokáció a rendőrség részéről. A József Attila utcában falhoz állítottak több Magyar Gárda tagot, onnan viszik el őket. A Deák tér bal oldalán már felállt a sorfal, oszlatás lesz. (Barikád nyomán)
17.40: Az ávósok elhagyták a Nemzeti Kávézót, az épület előtt állnak. Azt még hallani lehetett, ahogy mentek kifelé: "Toroczkait ne engedjétek ki". Embervadászat a "demokratikus" Magyarországon! (SZKR nyomán)
17.30: Elhangzott a felszólítás, hogy hagyják el a területet. A gárdisták a füvön ülnek és egymásba kapaszkodnak, az ávósok egyenként emelik ki a tüntetőket, a helyszínt - az Erzsébet teret - körülzárták. Vértanúk terét ezekben a percekben ürítik ki és kordonozzák körbe.
17.23: Több tüntető a Deák téren gyülekezett spontán módon. A Gödörnél pedig Kiss Róbert, a Gárda főkapitánya gyűjtötte maga köré a bajtársait. A gárdisták felvették a mellényeiket, velük szemben felsorakozott az ávósok hada, hogy oszlatni induljon. Az emberek a Gárdát éljenzik, akik egymásba kapaszkodva ülnek a földön, készek felvenni a harcot a rendőregyenruhába bújt terroristákkal. (Kuruc.info)
16.43: Gonda László ezekben a percekben írta alá a Kossuth téri tüntetésének betiltó határozatát, így egyetlen mentsvára maradt a hazafiaknak: a Vértanúk tere. Itt 19 órától van bejelentve tüntetés Tudósítónk szerint a Kossuth teret ellepték a rendőrök, felálltak láncban, egymástól kartávolságnyira. Becslése szerint legalább 300-an vannak, míg arrafelé körülbelül 5 tüntető kinézetű járókelő lézeng. A tér közelében várakoznak a rabszállítók is, hátha lesittelhetnek még néhány hazafit. (Szent Korona Rádió)
16.35: Gaudi-Nagy Tamással folytat telefonon megbeszéléseket Zagyva Gyula. A betiltó határozatot nem írta még alá, de Gonda Lászlónak elfogadott, bejelentett tüntetése van a Kossuth téren, ezért - a Bazilika megközelíthetetlensége miatt, a demonstrációt ott fogják megtartani. A gárdistákat a Bazilikánál annak ellenére vegzálja a rendőrség, hogy nem egyenruhát, hanem fekete nadrágot és fehér inget viselnek.
A Nyugatinál szintén igazoltatások vannak. Mindenkit igazoltatnak, akin fekete póló vagy más "szélsőséges, náci, terrorista" nézetek vallására utaló jel van. (Szent Korona Rádió)
16.30: A Nemzeti Kávézóban Zagyva Gyula és Toroczkai László társaságában üldögéltek a HVIM tagjai, hogy majd 17:10-re kimenjenek a Bazilikához. Megjelent 5 civil ruhás ávós és közölték, hogy igazoltatás lesz, majd pár percre rá egy osztag biorobot is megérkezett erősítésnek. A sündőrök felszólították Zagyva Gyulát, hogy fáradjon ki a Nemzeti Kávézóból, amire ő nem volt hajlandó. Így a rendőrök még egy osztaggal megerősítvén magukat méltóztattak átadni a betiltó határozatot, amit a HVIM első embere éppen olvasgat, és a Nemzeti Jogvédő Alapítvány ügyvédjének megérkezéséig nem is fogja aláírni. Az ügyvéddel együtt döntik majd el, hogy elfogadják-e a betiltó határozatot. (Szent Korona Rádió)
16.00: A Bazilikát teljesen körülzárták, ott most mintegy két tucatnyi tüntető tartózkodik. A helyszínen és környékén rengeteg a sündőr, mindenkit igazoltatnak, meglehetősen taplón viselkednek, azaz hozzák a szokott formájukat, ráadásul a turistákat sem kímélik. Tudósítónk megfigyelte, hogy amint észrevesznek valakit, hogy bármilyen nemzeti jelképet visel, legyen az egy nemzetszínű pánt a hajban, azonnal igazoltatják az illetőt. (Kuruc.info)
15.00: A rendőrség honlapján megjelent tájékoztatás szerint az ÁVH betiltotta a Szent István térre bejelentett tüntetést is. A szervezők, mivel erről semmilyen írásbeli értesítést nem kaptak, megtartják a rendezvényt. Íme a sündőrség indoklás nélkül tájékoztatója:
"2009. július 4-én 10 óra 30 perckor bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra egy magánszemélytől a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevében, miszerint demonstrációt kíván tartani a Budapest V., Szent István téren a Bazilikánál 17 óra 5 perctől.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendezvénynek a bejelentésben megjelölt helyszínen és időpontban történő megtartását a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. törvény 8. § (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján megtiltja. BRFK KOMMUNIKÁCIÓS OSZTÁL
"
cid:image011.jpg@01C9FD50.057DEEC0
A hivatkozott törvénycikkely szövege a következőt mondja ki: Ha a bejelentéshez kötött rendezvény megtartása a népképviseleti szervek vagy a bíróságok zavartalan működését súlyosan veszélyeztetné, vagy ha a közlekedés más útvonalon nem biztosítható, a rendőrség a bejelentésnek a hatósághoz való beérkezésétől számított 48 órán belül a rendezvénynek a bejelentésben megjelölt helyszínen, vagy időben való megtartását megtilthatja.
Na már most: a Bazilika előtt sem népképviseleti szerv, sem bíróság nem található, a téren nincs közlekedés. Akkor miért tiltották be – kérdezhetnénk naivan, a választ persze mindenki tudja. Mert nekünk tüntetni nem szabad, csak a zsidóknak, buziknak és a cigánybűnöző hordáknak van joguk ilyesmikre. Az ötvenes évek hangulatát egyre tökéletesebben felidéző ÁVH azt is kijelentette, a fellépéshez elég az is, ha valaki a Magyar Gárda egyenruhájában jelenik meg. Nyílt hadüzenet a hazafiság ellen, a Magyar Köztársaság általunk fizetett rendőrsége részéről. A tiltásról szóló határozatot egyébként nem kézbesítették a szervezőknek. A tüntetés megakadályozása az ÁVH részéről teljesen jogellenes, ám tudjuk, ez zavarja őket a legkevésbé.
14.00: A Bazilikát ellepték az egyen- és civilruhás rendőrosztagok. Nagy erőkkel folyik a kordonozás. A rendezvény szervezői még el sem kezdtek készülődni, máris kordonok veszik körül a Bazilika előtti teret - mondta rádiónknak Kiss Róbert, a Magyar Gárda kapitánya. (Szent Korona Rádió)
13.00: Általános helyzetkép: Az Egerből induló Gárda-buszt feltartóztatta a rendőrség, nem is akarják tovább engedni őket. Ezen feldühödve több száz hazafi indult el vidékről személyautókkal a fővárosba - tájékoztatta a Barikádot Kiss Róbert, a Gárda főkapitánya. Az ORFK-n kijelentették, hogy a Magyar Gárda egyenruhás tagjait a mai napon előállítják. Volner János, a Gárda szóvivője tájékoztatta őket, hogy a bírósági ítélet a Mozgalom tagjainak ruházatára nem terjed ki és feljelentette Bencze Józsefet, az országos rendőrfőkapitányt, a Btk. 225. §-ba ütköző hivatali visszaélés bűntette miatt.
A Barikád tudósítója a Bazilika környékén tartózkodik és elmondta, hogy egyáltalán nem lát rendőrt a környéken, mozgásban is csak egyetlen csapatszállítót vett észre. Egyelőre. (Barikád nyomán)
Napközben: ma Budaörsön tartott tagtoborzót a Magyar Gárda. A cionistákat hűen kiszolgáló ávós csicskák, azonban elvitték a Gárda századparancsnok-helyettesét. Mint az közismert, a Gárdát feloszlató bírósági határozatot tűkön ülve váró ÁVH, tegnap közölte, hogy eljárást indítanak a tagtoborzások miatt. A Zsideszes civil szervezet, aki a szabadság téren akart velünk együtt tüntetni, már a helyszínen van. Miattuk nem mehettünk mi a szégyenemlékmű környékére, mert kellett nekik a placc. Tessék, itt vannak Rogán emberei:
cid:image012.jpg@01C9FD50.057DEEC0
Korábban írtuk: A rezsim magyarellenes politikai rendőrsége nem engedte megtartani a békésnek tervezett, minden törvénynek megfelelő szimpátiatüntetést, így végül új helyszínre jelentették azt be a szervezők.
Az időpont: 17:10.
Egy Fidesz-közeli egyesület keresztbe tett a hazafiaknak: kulturális rendezvényt jelentettek be a Szabadság térre, az ÁVH pedig  "természetesen" a nemzeti radikálisok kárára döntött, és telekürtölte a médiát, hogy nem lesz tüntetés. Pedig lesz.
Az új helyszín: Szent István tér (a Szent István Bazilika előtt)
A szervezők a Szent Korona Rádiónak elmondták: békés demonstrációra hívnak, de többféle tiltakozási módot fognak alkalmazni, ezért kérik, hogy mindenki vigyen vizet és ennivalót magával, mert elhúzódhat.
A Szabadság térre tegnap légvárat építettek a Fideszhez közeli egyesületet szimbolizálva, amit nem tud egy gyermek sem majd igénybe venni, mert lehetetlen bejutni a térre. Több utcányira is már csak lakcímigazoló kártyával engedik be az arra járókat. Azonban a Kossuth tér felől nyitva vannak a kordonok, és be lehet jutni.
A gyalogos forgalom elől az Erzsébet híd le van zárva. A  Szabadság hídon nem jár a villamos. Az ott posztoló pribékek a rádió tudósítója kérdésére elmondták, hogy a 2002. július 4-ei hídblokád évfordulója miatt van a nagy készültség. Mint ismeretes: hét évvel ezelőtt több hazafi, élükön Budaházy Györggyel, a szavazatok újraszámlálását követelve elfoglalta az Erzsébet-hidat, de a politikai elit - nem meglepő módon - cserbenhagyta őket.
A Lánchíd valamilyen más rendezvény miatt van teljesen lezárva. A rendőri készültség az összes hídon jelentős.
(SzKR nyomán, képek: Index)
http://www.youtube.com/watch?v=IXMMqFtvep4&feature=channel_page  Duna TV, Kívánságkosár 2007. július 16. Köszönetmondás! Aufrufe18.914 > 19.437 > 19.481 > 19.586
http://www.youtube.com/watch?v=p8dupOm4lwY&feature=related  Gyurcsány Ferenc - Húzzad Cigány! Aufrufe 1.642.204 > 1.646.375 > 1.655.190
http://www.youtube.com/watch?v=vMILZ6kVTYk&feature=channel_page  A magyar néptánc hagyománya! Aufrufe: 5.462 > 5.763 > 5.795 > 5.865
http://www.youtube.com/watch?v=b-3wuKcqhO8&feature=related  Gyurcsány Ferenc - Orbán Viktor! Aufrufe: 203.444 > 203.860 > 204.645
http://tdyweb.wbteam.com/Utolag.php "Amit kihagytunk elfoglaltság miatt, avagy ami a TV műsorokon kívül is történt"
Mobil: 0036 70 589 98 83 > SMS
--------------------------------------------------------------