Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 21., szerda

17.599 - Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium: A kedvezőtlen időjárás ellenére együtt ünnepelt az ország augusztus 20-án


Feladó:
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Dátum: 2013. augusztus 21. 17:42
Tárgy: A KIM heti hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu




A KIM heti hírlevele 2013-08-21
Ahol Krisztusban hívő emberek élnek, ott Európa, kultúra, civilizáció van - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Veszprém-Gyulafirátóton a felújított kálvária átadási ünnepségén szombaton. A KIM heti hírlevelében olvashat továbbá az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjairól, valamint Tát városi címének átadásáról.
Rendben lezajlottak a nemzeti ünnep eddigi programjai
Az augusztus 20-i budapesti tűzijáték, amely 21.03-kor kezdődött el Havasi Balázs zenéjével, rendben lezajlott. A reggeli tisztavatással kezdődően közel 100 ezer ember ünnepelt együtt a nap folyamán a fővárosban. Közlemény.

A kedvezőtlen időjárás ellenére együtt ünnepelt az ország augusztus 20-án
Nagysikerű Ákos-koncerttel zárult az augusztus 20-i nemzeti ünnepi programsorozat. A Dózsa György téren rendezett koncerten több mint 25 ezer ember vett részt. Közlemény.
Megkezdődtek az ünnepi programok – Száz katona tett esküt a tisztavatáson
Katonai tiszteletadással Magyarország lobogója előtt és tisztavatással kezdődött meg az augusztus 20-i nemzeti ünnep programja. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 100 újonnan végzett honvédtiszt-jelöltje - köztük 9 nő – ünnepélyes ceremónia keretében a budapesti Hősök terén tette le az esküt. Az eseményen mintegy kétezer érdeklődő vett részt.
Navracsics Tibor: a magyar nemzetnek ismét hinnie kell magában
Navracsics Tibor szerint a magyar nemzetnek ismét hinnie kell saját magában, hiszen a több mint ezer év sikere, a fennmaradás, az erő kötelezi arra, hogy a jövőben is sikeres legyen Európában.
Navracsics a hagyományok fontosságáról beszélt
A hagyományok fontosságára és a közösség éltető erejére hívta fel a figyelmet Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügy-miniszter hétfőn Budapesten, az állami kitüntetések átadásakor.
Navracsics Tibor: a magyar nemzetnek ismét hinnie kell magában
Navracsics Tibor szerint a magyar nemzetnek ismét hinnie kell saját magában, hiszen a több mint ezer év sikere, a fennmaradás, az erő kötelezi arra, hogy a jövőben is sikeres legyen Európában.
Navracsics: ahol Krisztusban hívő emberek élnek, ott Európa van
Ahol Krisztusban hívő emberek élnek, ott Európa, kultúra, civilizáció van - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Veszprém-Gyulafirátóton a felújított kálvária átadási ünnepségén szombaton.
Reagálás Szilágyi György (Jobbik) sajtótájékoztatójára
A KIM nem herdálja a közpénzt, hanem teljesíti a kormányprogramban vállaltakat, s mindezt uniós források felhasználásával. A tárca 2010 óta azon dolgozik, hogy a közigazgatást az ésszerűség útjára terelje, a mindennapi hivatali ügyintézést emberközelivé formálja. Ezért jöttek létre 2011-ben a kormányablakok, amelyek jövőre jóval több helyszínen és ügyben állnak majd az állampolgárok rendelkezésére.