Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 24., szombat

17.617 - Egységfront a nép alkotmányáért, az alkotmányos rendért, egy új, "egész-séges" demokrácia létrehozásáért


Feladó: Mirha Jade
Dátum: 2013. augusztus 24. 7:00
Tárgy: A „NÉP” Alkotmánya és a Tetraéder // Pk politikai blogja
Címzett: jozsef@kutasi.eu



http://pk10.nolblog.hu/archives/2011/01/28/A_NEP_Alkotmanya_es_a_Tetraeder/

Egységfront a nép alkotmányáért, az alkotmányos rendért, egy új, "egész-séges" demokrácia létrehozásáért
Rövidített név: Egységfront

"MINDEN HATALOM A NÉPÉ"
...
Az Egységfront célja olyan politikai, és azon keresztül olyan társadalmi változás elérése, ami eddig még nem volt Magyarországon. Ami nem csak beleteszi az alkotmányába a fenti mondatot, de a szerint működik is!
(Orbán most vette ki ezt a mondatot az alaptörvényéből, éppen most fosztotta meg a népet a hatalomtól, az ő alaptörvényében "minden hatalom Orbáné")

Az Egységfront olyan mozgalom, mely a nép számára, a nép céljainak elérésére jött létre, és minőségi változást idéz elő a társadalomban. Mi rendszerváltást akarunk! Nem politikai rendszerváltást, hanem a politikusok rendszereinek leváltását!!!

Célunk a népszuverenitás valódi érvényesítése, a NÉP alkotmányának megalkotása, Magyarország alkotmányos rendjének megteremtése, a politikusok alkotta politikai rendszerek - köztük a legutolsó és a legrosszabb, az Orbán-rendszer – békés, végleges leváltása egy NÉP alkotta, a nép, az egész társadalom érdekében működő politikai rendszerre, egy „egész-séges” demokráciára.

Egyszerűen azt akarjuk, hogy innen kezdve a társadalom másképp működjön.
Mától új időszámítás kezdődik. Számunkra, a társadalom névtelen milliói számára elindul a remény, az Orbán-rendszer számára meg megkezdődik a visszaszámlálás.

Ezt fogjuk tenni, ehhez várunk csatlakozó személyeket és szervezeteket, tenni akaró társakat, támogatókat.

Az Egységfront működés szempontjából egyének és szervezetek ideiglenes közösségeként, organikus módon, a saját maga alkotta szabályok szerint működik.
A mozgalomhoz tagként mind egyének, mind tagjaikat képviselő politikai és civil szervezetek, egyesületek csatlakozhatnak.
A csatlakozás feltétele magánszemélyek részéről a célok elfogadása, és itt jelentkezhetnek.

Aki a mozgalomban tevékenyebben is részt akar venni, azok jelentkezzenek a mozgalom aktivistáinak, szervezőinek. Ennek részletes módját és formáját a kezdeményezés társadalmi fogadtatásától és a politikai hatalom erre való reagálásától tesszük függővé
.