Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2018. február 7., szerda

22.814 -​ Devizahitel: Minél gyengébb a forint, annál nagyobb a nyereség! > ​2018 február 07.


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2018. február 7. 4:11
Tárgy: [Dokumentum] A Magyarok Világszövetsége nyilatkozata a Minority Safe Pack támogatására 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>



​​
2018 február 07
.
Jelen: 99Húszmillió! Locations of visitors to this page Teljes hírlevél kérés Hírlevelek Üzenet Feliratkozás
A Magyarok Világszövetsége nyilatkozata a Minority Safe Pack támogatására
2018. február 7. MVSZ Sajtószolgálat

A Magyarok Világszövetsége a MÁÉRT és több szervezet "segélykiáltására" reagálva nyilatkozik a Minority Safe Pack c. európai polgári kezdeményezés aláírásgyűjtésének támogatásáról.

Minthogy az MVSZ kész minden nemzeti erővel együttműködni a nemzetépítés munkájában, tevőlegesen támogatja a Minority Safe Pack aláírásgyűjtését azáltal, hogy székházában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) lehetővé teszi a gyűjtőívek aláírását.
Ennek biztosítására személyi felelőst nevezett ki.

Mivel a Magyarok Világszövetsége maga is nagyszabású Trianon elleni aláírásgyűjtés fontos szakaszában van, állásfoglalása egyértelművé tétele érdekében leszögezi az alábbiakat:

1. A Magyarok Világszövetsége számára a Magyarok VIII. Világkongresszusán elfogadott Nemzetmeghatározás értelmében a Trianonban elszakított területeken élő magyarság nem kisebbség, hanem nemzeti közösség - az Alaptörvény értelmében is - az egységes és oszthatatlan magyar nemzet része.
2. A székelység nép, a magyar testvérnépe, mely ősidőktől fogva autonómiával rendelkezett, és melyet a nemzetközi jog szerint megillet az önrendelkezés joga.
3. A fenti két elv érvényre juttatásának az MVSZ által 2017. október 15-én elindított, jelenleg is folyó Nemzeti konzultáció Trianonról címet viselő aláírásgyűjtés sikerre vitele esetén van realitása. Ezért az 1-3. pontokból következően a magyarság számára a Nemzeti konzultáció Trianonról fontosabb, mint a Minority Safe Pack.
4. A Minority Safe Pack segíthet abban, hogy az őshonos európai kisebbségek mellett elszakított területeken élő magyar nemzetrészek léthelyzetére is ráirányítsa a figyelmet.
5. A Magyarok Világszövetségének Elnöksége számít a Minority Safe Pack ügyét felkaroló szervezetek viszonttámogatására.

A Magyarok Világszövetsége
Budapest, 2018. február 5-én

Kapcsolódó:
A gójok legjobbjait el kell pusztítani! Tóth, Usztics, Grespik, Varga, Kiss stb"A gójok legjobbjait el kell pusztítani!" Tóth, Usztics, Grespik, Varga, Kiss stb. (youtube.com)
Fejlövés | Magyar IdőkBayer Zsolt: Fejlövés (magyaridok.hu)
Mily különös... Éppen száz éve történt... Száz évvel ezelőtt, 1918 októberének utolsó napján a Hermina úti Róheim-villába, Tisza István otthonába behatolt öt fegyveres. (Máig nincs magyarázat arra, hogy a Tisza védelmére kirendelt csendőregységet a behatolás előtt egy órával kinek a parancsára vezényelték el a villától. Az öt fegyveres: Dobó István (istenem, micsoda szörnyű névazonosság!) tengerész, Horvát-Sanovics Tivadar tengerész, Sztanykovszky Tibor, Hüttner Sándor, Pogány (Schwartz) József.
***

CASUS BELI!

Ma hajnali 4 órai hírekben a közszolgálati rádió egy brüsszeli nyilatkozatot tett közzé a betolakodók kötelező és folyamatos szétosztásának brüsszeli szándékáról.
Függetlenül attól, hogy mi történt a több ezer állítólagos oltalmazottal, illetve a bevándorlási kötvényekkel beözönlött külföldiekkel, most a magyar kormánynak kötelező megtenni egy lépést.
Nem csak szóban, hanem legfelsőbb szinten tegyen nyilatkozatot a brüsszeli szándékról.
A hír, amit beolvastak a rádióban arról szólt, hogy az európai parlamentben a témában az úgynevezett visegrádi négyek kizárásával kívánják megszavazni a migránsok kötelező szétosztását.

FELHÍVÁS!

Ha az európai senki által meg nem választott vezetői valóban a visegrádi négyek kizárásával megszavazzák a visegrádi országok számára is kötelezőnek tekintett és az eu által végrehajtani kívánt migráns kvótát, Magyarországnak számára történelmi kötelessége feltétel nélkül és azonnali hatállyal megszűntnek tekinteni az európai úniós tagságát.
A szavazati jog megvonásával azonos az említett szándék, ezért az eu-val szemben a továbbiakban a magyaroknak nincs egy fillér fizetési kötelezettsége, illetve egy betűnyi politikai kötelezettsége sem.
Magyarország kormányának azonnali és hatékony lépéseket kell tennie - ha lehet, persze önkéntes alapon, a visegrádi négyekkel - ezen szándéknyilatkozatról történő döntés megakadályozására.
Ha az eu ezt a szándékát fenntartja, majd megkísérli megvalósítani, attól a perctől Magyarország nem tagja az eu-nak.
Továbbá, ha a magyar kormány ennek a történelmi szükségszerűen elkerülhetetlen kötelezettségének nem tesz eleget, a továbbiakban nem tekinthető Magyarország kormányának. Az ország kárára, akár mulasztással is, megvalósított kötelességszegésből eredő döntés következményeinek felelősségét a magyar politikusok nem tagadhatják le.

2018. február 6.
Lengyel Károly 

Kapcsolódó:
A HÍR, AMI FELROBBANTOTTA A VILÁGHÁLÓTA hír, ami felrobbantotta a világhálót (magyaridok.hu)
2,27 milliós kifizetési bizonylat borzolja a kedélyeket. Egy Lipcse térségéből származó kifizetési bizonylatot mutatott be a Kronen Zeitung, amelyben az áll, hogy egy tíztagú menekültcsalád havi 7345 euró támogatást (2,27 millió forint) kap az államtól, mert menedékkérelmi eljárásuk már több mint 15 hónapja tart. Ne legyenek illúzióink, ha április 8-a után a "kerítésbontó" ellenzék kerülne hatalomra, hasonló migránssimogató intézkedések lépnének életbe itthon is.
A baloldal nem kormányváltásra készülA baloldal nem kormányváltásra készül (index.hu)
Mi ez a felfordulás a baloldalon? Hogyan kerül Karácsony Gergely az MSZP-lista élére? Miért nem sikerül megállapodnia az MSZP-nek Gyurcsányékkal Botka visszalépése után? Az LMP és a Momentum miért nem akar koordinálni? Miért nem állnak ki, és közösen szidják Orbánt, ha tényleg annyira utálják? Itt az idő, hogy egy picit más szemszögből nézzük meg a baloldal színes és logikátlannak tűnő történéseit.
Lázár János csapatai harcban állnak HódmezővásárhelyértLázár János csapatai harcban állnak Hódmezővásárhelyért (zarojel.hu)
Folytatódik a hódmezővásárhelyi csata az időközi polgármesteri választási kampányban. Az MSZP helyi szervezete kizárta azt a tagját, aki "független "jelöltként lépett a porondra, megosztva ezzel az ellenzék egésze által támogatott Márki -Zay Péter szavazóit. Sokak szerint-igen szánalmasra sikeredett magyarázkodására ellenére - Hernádi, a Fidesz bábja ebben a partiban. A Magyar Hírlapban a Fidesz jelöltje, a város jelenlegi polgármestere használta ki a megszólalási lehetőséget, és támadta a konzervatív gondolkodású független jelöltet.
Vona: Orbán ellen nem számít, ki a jobb- és ki a baloldaliVona: Orbán ellen nem számít, ki a jobb- és ki a baloldali (24.hu)
Nyílt levelet írt a Jobbik elnöke az általa tisztelt baloldali honfitársainak. Közösségi oldalán Vona Gábor megírta mindazt, amit a miniszterelnök-jelölti tévévitában mondott volna el, ha az nem marad el Botka László lemondása miatt. A maga részéről ezt nagyon sajnálja, mert egy felkészült ellenfél ellen, élő adásban akarta bizonyítani, hogy ő az alkalmasabb az ország vezetésére. Mivel úgy gondolja, sok baloldali néző is várta a vitát, ezért nyílt levélben üzen baloldali honfitársainak. Magyarországon az emberek többsége kormányváltást akar.
Inkább Orbán, mint a baloldal?Inkább Orbán, mint a baloldal? (mandiner.hu)
Az egész ellenzéki politika egy katasztrófa. Minimum az ostobaság, a hozzá nem értés, a fajsúlytalanság, a megbízhatatlanság egyvelege. "Az egész ellenzéki politika egy katasztrófa. Minimum az ostobaság, a hozzá nem értés, a fajsúlytalanság, a megbízhatatlanság egyvelege. Miért is kéne rájuk szavazni? Hacsak Orbánról nem tételezi fel valaki komolyan, hogy hazaáruló és a szándékait és a jövőképét a nemzet kifejezett tönkretételének vágya határozza meg, a korrupció és a máshol sem sikeresebb liberális demokrácia tönkretétele egyszerűen nem érnek fel helyi értékben - azaz a magyar közvélekedésben - az egyéb politikai erényeihez.
Milliárdokkal tartoznak a magyar kórházakTízmilliárdokkal tartoznak a magyar kórházak (blikk.hu)
A tavalyi 45 milliárd forintos adósságkonszolidáció ellenére április végén ismét 28,1 milliárd forintra duzzadt a kórházak tartozása, amely egyetlen hónap alatt 5,5 milliárd forinttal ugrott meg - írta a Magyar Nemzet szombaton a Magyar Államkincstár adatai alapján. A legnagyobb, 1,9 milliárd forintos adóssággal a Honvédkórház küszködik, ezt követi a Békés Megyei Központi Kórház 1,3 és a Szegedi Tudományegyetem közel 1,2 milliárd forintos tartozással. A szegedi egyetemi klinika ráadásul egy hónap alatt 821 millió forinttal növelte elmaradását.
Orbán: működik a magyar modell és nem cseréljük leOrbán: működik a magyar modell és nem cseréljük le (888.hu)
A magyar modell működik, és mi, magyarok nem akarjuk lecserélni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az EU szociális csúcstalálkozóján, a Fidesz-kormány gazdaságpolitikájának eredményességére utalva. Hét éve a munkanélküliség Magyarországon 12,5 százalék volt, ma 4, a növekedés akkor mínusz 5-6 százalék volt, ma viszont már plusz 4, a költségvetési hiány pedig tartósan 3 százalék alatt van. A svédországi Göteborgban megtartott Tanácsülés 20 év után az első szociális EU-csúcs.
Devizehiteles válság: amit a baloldal elrontott, az Orbán-kormány hozta helyreDevizehiteles válság: amit a baloldal elrontott, az Orbán-kormány hozta helyre (hirado.hu)
A devizahitel-károsultak érdekében szükséges lépésekről kezdett vitanapot hétfő délután a parlament. A kormány képviselője vitaindítójában azt mondta: a devizahitelezési válság a szociálliberális kormányok "szégyenteljes öröksége". A Fidesz képviselője pedig kijelentette: amit a baloldal elrontott, az Orbán-kormány hozta helyre. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára vitaindítójában azt mondta: a devizahitelezési válság a 2000-es évek szociálliberális kormányainak a "szégyenteljes öröksége", amelyet a mai napig nem sikerült teljesen kihevernie az országnak.

​​

Devizahitel: Minél gyengébb a forint, annál nagyobb a nyereség!
Grell Antal 2018. február 4. Facebook

2008 február 26-óta minden parlamenti és önkormányzati képviselő - pártállástól függetlenül tudta/tudja, hogy a svájci frank és a japán jen kötvények valójában forint elleni/szembeni befektetések! Minél gyengébb a forint, annál nagyobb a nyereség!
Az nem európai polgár, hanem egy szemét nyerészkedő gazember, aki kormányzati vagy önkormányzati képviselőként/tisztségviselőként - Magyar Nemzeti Bank forint elleni pozícióját ismerve - tartja befektetéseit ezekben a kötvényekben!
Az milyen ember, aki kirabolja az "Államkincstárat", majd, hogy elkerülje büntetőjogi felelősségét, befektet a magyar lakossággal ellen/szemben?
Az lehet, hogy ti már elfelejtettétek, hogy mit műveltetek - mitől lett ilyen erős a NER - de a lakosság mai napig szenved.


Szerénytelen "barátaim" 2008-ban nem volt ekkora a "gallér"!

Hányingerem van tőletek!

Négyévente fontossá válhat a lakosság véleménye, de a kampányoló ostobákat nem az emberek, nem társadalmi csoportok problémái érdekli, hanem csak a saját üzeneteiket kívánják ráerőltetni, mindenkire! Itt már nem véleménycsere vagy éppen vita folyik, hanem a pusztába kiáltott szavak és mondatok, rögtön ítélő bértollnokok és pártaktivisták, kiknek nem a tények, hanem a hitük, vagy a szimpatikusabb álláspontjai a fontos!
Tíz éve nem ismeri be a Magyar Állam, hogy a devizahitelesek mentették meg az államcsődtől! Tíz éve nem akarja elismerni felelősségét és kártalanítani "költségvetés" - a pénzügyi stabilitás áldozatait- a devizahiteleseket!
Mindezek után még van pofája, bármelyik aktivistának, pártkatonáknak különböző jelzőkkel illetni, mindazokat, akik megfogalmazzák bírálataikat, a Magyar Állam és a Jegybank volt és regnáló elkövetőivel szemben? Na ez a pofátlan arrogancia!
Egy Országgyűlési határozat kell! Melyben elismeri a Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank felelősségét, köszönetet mond a devizahiteleseknek, amiért megmentették Magyarországot az államcsődtől! Mindezért pedig kártalanítja az érintett társadalmi réteget!
Minden más politikai hazugság, ígéret puszta szemfényvesztés!

Grell Antal
B.É.CS.
ui: aki újraszámolni váltogatni kíván, annak ott a MÁV! Az "utcai"uzsorásokra sem matematikusok csapnak le!



Iványi Sándor bejegyzése a Facebook oldalán
február 1., 19:05

Az amerikai indiánok nem tudták megállítani a bevándorlást. Ezért ma rezervátumban élnek.
...
1/ Papp Lajos professzornak volt egy álma:
Mi is álmodoztunk a rendszerváltás idején. Ám nem a rendszer változott meg, hanem csak a módszer, s a mi álmaink az adósrabszolgaság rémálmaivá lettek, képviselet híján. Vissza kell szerezni képviseletünket-hitünket. Megvalósítva egészségünk, közvagyonunk, munkahelyünk, létbiztonságunk és harmóniánk visszavételével a valós Nemzetegyesítést!
2/ Értékelvű politizálás Országgyűlésben:
A mozgalom rövid neve NEEM párt, vagyis tagadjuk a pártokrácia szükségességét, bár az ügyészség ezzel húzta el a bejegyzésünket 9 hónapig.
3/ Nyugodt minta a politikai-erőszakkal, durvasággal szemben:
Nem akarjuk értékrendünket ráerőltetni senkire, csak példaként sugározzuk szét a jót. Szerintünk minden magyar ember szavazata számít. S bizony a NEEM párt Nemzetegyesítői kifejezetten akarják, hogy legyen a népnek valódi, a jelölők által visszahívható képviseletük!
4/ Nemzeti közszabadságot akarunk a megosztottság helyett:
Pártonkívüli képviselőink szívében nemzeti büszkeség foglalja el az oktalan szembenállás helyét és ennek értelmében a pártrendszer semmisségét hirdetjük meg, mert a mi pártunk NEEM párt és NEM a hatalmat akarja elvenni a másoktól, hanem a hatalmat fogja visszaadni önöknek, az alulról szerveződő Nemzeten keresztül a magyar népnek!
5/ Igazságszolgáltatást teszünk a hamis jogszolgáltatás helyére:
Teljes bírósági-ügyészségi reformot akarunk az igazság alkotmányossága jegyében. A kötelezettségek és jogok arányosságához kötjük az emberi szabadságjogokat. Egész népünket fogjuk visszavezetni (nem középiskolás fokon) az 'igazság/szabadság/munka' világába, mert magyar munkával-kreativitással akarunk előbbre jutni, nem spekuláció révén. A tétlen fiatal kezeknek, csak a liberalizmus ördöge adott eddig munkát. Ezt számoljuk fel!
6/ Kádár alatt is önellátók voltunk egészséges élelmiszerekben.
Ami jó volt akkor, vissza kell állítani! S a feldolgozóipart kiemelten támogatva, egészséges élelmiszerrel fogjuk ellátni - megfizethető áron - a teljes lakosságot. Ehhez arra kérünk minden magyart, hogy csak magyar terméket vegyen, és kizárólag magyar munkaerőt alkalmazzon!
7/ Ma Európa legbetegebb nemzete vagyunk. Pedig igen sok kreatív tudósunk van, akit nem becsülünk eléggé. A szellemi munkások, nevelők, gyógyítók, stb. megbecsülését, hazahívását el kell tudnunk érni!
8/ Konföderatívan gondolkodunk az unionistákkal szemben! Nem akarjuk feladni a Nemzetek Európája elképzelést, az Európai "Egybesült" Államok kedvéért! A Kárpát-medence egykoron azért tudott befogadni annyi népet, mert a szkíta-hun értékrend és gondolkodás mellérendelő volt. Barátsággal viszonyulunk mindenki felé akik megértik, hogy jogunk van a saját értékeink-érdekeik védelmére. Viszont azon sajátos joghagyományt, mely biztosítja az ősi mellérendelést, szívesen megosztjuk a világ többi, jóakaratú népével, sőt akár az EU-val is, ha észhez térnek.
9/ Legszentebb kisközösség a család, nagyközösség az értékelvű Nemzet! A család szerepe: a mintaadás az utódoknak! Ám ezzel a nemzetszervezés alapja is egyben. Minden magyar ember jó iskolát és nevelést is akar a gyermekeiknek, megfelelő lakhelyet és környezetet a családjának, és jó munkahelyet minden dolgozni vágyónak. A NEEM párt oda fog hatni, hogy minden törvény a magyar érdekek alapján szülessen!

Az eddigi pártok nem tudták beváltani ígéreteiket. A Nemzetegyesítés segít ezen!
A gyerekeink és a haza üdve, minden előtt!
+3670/360 3595 -
​​
elybeke2@gmail.com
- NEM-Párt.hu
.
Prof Dr.Bokor Imre, dr. Beke Erzsébet, Dr Bognár László, Cser Lajos, Gyirán István, Dr. Kollár Lajos, Kőszeg M. László, Kövér György, Lévai Attila, Péteri Attila Árpád, Rácz Szabó László, Vesztergám Miklós. (Tiszteletbeli tag: Prof. Papp Lajos, dr. Tóth Zoltán József és sokan mások....)