Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 6., kedd

5.309 - A mi ellenfelünk a túlzott elbizakodottság.

From: Nemzeti Hirhalo
Date: 2010. áprlis 06.
Subject:
Szijjártó: nem kérünk türelmi időt!

To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

www.nemzetihirhalo.hu *************
Szijjártó: nem kérünk türelmi időt!
2010. április 06. 07:08

Amint kormányra kerülnek, azonnal megkezdik az elszámoltatást - nyilatkozta a Fidesz elnöki stábjának vezetője, aki szerint nem a Jobbik az igazi ellenfelük, hanem az elbizakodottság

A mostaninál jóval kisebb és hatékonyabb kormánnyal, türelmi idő nélkül kezdené meg a Fidesz a kormányzást, ha hatalomra kerülne - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Szijjártó úgy látja, hogy ha hatalomra kerül a Fidesz, azonnal el kell kezdeni dolgozni a kormánynak, azonnal meg kell kezdeni az elszámoltatást. A fideszes politikus beszélt arról is, hogy szerintük az IMF-szerződés megkötésekor más körülmények voltak, mint most, ezért azt újra kell tárgyalni.

Úgy véli, hogy az ország mostani helyzetében rendkívül veszélyekkel jár a koalíciókötés. Mint fogalmazott: a Jobbik botránypárt. Az elmúlt hetek ügyei azt mutatják, hogy valójában szerencselovagok gyűjtőpártja, amellyel összefüggésben köztörvényes bűncselekményekről, pornószínésznőkről, offshore ügyekben érintet emberekről hallani.

A mi ellenfelünk a túlzott elbizakodottság. Nagyon sokan már most elkönyvelik a választás végeredményét, holott a választást csak április 11-én és április 25-én lehet megnyerni - mondta az interjúban Szijjártó Péter.

Forrás: hirado.hu/Magyar Hírlap