Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 7., szerda

5.332 - Dr. Morvai Krisztina: Kérem a választópolgárokat, hogy ne hagyják magukat/...

From: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@fw.hu>
Date: 2010. április 07.
Subject:  Morvai Krisztina válasza a Jobbikot ért legfrissebb rágalomra
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

Morvai Krisztina válasza a Jobbikot ért legfrissebb rágalomra
2010-04-07 09:48 barikád.hu

Az elmúlt 20 évben a "Birodalmat" szolgáló és Magyarországot külföldi gazdáiknak kiárusító politikai pártok szánalmas eszközeikkel nap mint nap a szolgalelkű politizálás átmentésében mesterkednek.

A hazánkat gyalázatos feltételekkel az EU-ba taszító, a nemzetek önrendelkezését felszámoló Lisszaboni Szerződést elsőként elfogadó, a Barroso-féle korrupt, neoliberális Európai Bizottságot újraválasztó Fidesz és MSZP talpnyalói, az egységfrontba tömörült sajtó folytatja a Jobbik elleni primitív kampányt. Az új erő Radikális változás című programjával nem mernek vitázni, ehelyett - magukat és a választópolgárokat is megalázva - hátborzongató rágalmakat terjesztenek. Most éppen azt, hogy a "Jobbik lapja" Daróczi Dávid tragikus halála kapcsán cigánygyűlölő, a cigány embereket öngyilkosságra biztató kijelentéseket tett. Mint a Jobbik államfőjelöltje közlöm, hogy a pár értékrendjétől az ilyen embertelenség és gyűlölködés idegen. Szemben az ország kiárusításában és gyarmattá tételében érdekelt pártok és sajtójuk rágalmaival a Jobbik programja az emberi méltóságra és az igazságosságra épül.

Kérem a választópolgárokat, hogy ne hagyják magukat az elmúlt húsz év egyenes folytatásaként most is becsapni, "megvezetni". A sorsdöntő választás előtt úgy hozzák meg döntésüket, hogy feltétlenül olvassák el a Jobbik programját, - legalább a saját életüket leginkább érintő fejezetét - s ismerjék meg az új erő értékrendjét például a www.jobbik.hu, a www.barikad.hu, vagy a www.jobbiktv.hu oldalakon. Európai parlamenti munkánkról személyes honlapomon (www.morvaikrisztina.hu) is tájékozódhatnak, kérem, hogy tegyék is meg. Ezúton kérem azokat a hírközlő szerveket, amelyek olyan információt tettek közzé, amely Daróczi Dávid halálhíréhez a Jobbik állítólagos embertelen reakcióját kapcsolta, hogy jelen közleményemet a kiegyensúlyozott tájékoztatás elve alapján tegyék haladéktalanul közzé.

dr. Morvai Krisztina
a Jobbik államfőjelöltje