Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 9., péntek

5.383 - Magyarország: Készül a rendőrség a választásokra - a nemzeti oldal ellen!

From: Jövőnk.info szerkesztőség

Date: 2010. április 09.
Subject: Készül a rendőrség a választásokra - a nemzeti oldal ellen
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>

Készül a rendőrség a választásokra – a nemzeti oldal ellen

Olyan információk birtokába jutottunk, amit meg kell osztanunk olvasóinkkal. A rendőrség készül a választásokra, de nem akárhogy. Megyei szinten mozgósítás van. Koordinációs központokat hoznak létre a megyei kapitányságokon és a készenléti állományt is berendelik. Az állomány, gyakorló egyenruhában, teljes felszereléssel, fegyverzettel együtt a koordinációs központokban várakozik. Számukra „mobil” ágyakat, takarókat, párnákat és élelmiszert biztosítanak a kapitányságokon. Nem mehetnek haza a családjukhoz. A rendes állománynak is „riadókészültségben” kell otthon lennie. Az állomány esetleges mozgatására (ez az információ csak két megyére vonatkozik) fehér, jelzés nélküli mikrobuszokat használnak.

A kiemelt készültséget egy rendőr vezető avval magyarázta az állománynak, hogy ha a „nemzeti oldal pártja (értsd: jobbik –szerk.) az általuk vártnál jóval kevesebb támogatást fog kapni, akkor az utcára viszik az embereiket.. és az ő dolguk lesz rendet rakni.”

A jobbik már előre figyelmeztetett a választási csalás előkészületére, és valóban meglepő lenne a 10% körüli eredmény is, de sajnálatot nem éreznénk. Igazságtalan lenne, de mi szóltunk előre! Ez nem a mi játszóterünk! Nem szabad elfogadni a zsidók játékszabályait!

A jobbik esetleges rossz szereplése joggal váltaná ki a pártokban még bízó jóhiszemű nemzeti érzelmű tábor indulatát, amivel a jelek szerint a hatalom is számol. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a kocka össze illik, de nem szeretnénk összeesküvés elméleteket gyártani.

Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a jobbik melletti szimpátiából írjuk meg előre ezeket, azok tévednek. A jobbik politikai pártként elfogadta ezt a zsidó-polgári demokratikusnak hazudott berendezkedést, és játszani indult a cionisták játszóterére, ahol, mint tudjuk a választási csalás is csak egy játék a sok közül.

Mi megírtuk előre: a terror csak most, a Fidesz hatalomra kerülése után fog elkezdődni!

A választáson való részvétel helyett mi továbbra is egy kellemes kirándulást, vagy más családi programot javaslunk olvasóinknak.

Sólyom Gábor – Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2010/04/09/keszul-rendorseg-valasztasokra-nemzeti-oldal-ellen
-- Köszönjük, hogy olvassa lapunkat és segíti munkánkat!
Üdvözlettel: Jövőnk.info szerkesztősége
www.jovonk.info