Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 9., péntek

5.384 - De közeleg a feltámadás, mert minden nemzetben él még a tisztesség, erkölcs, hit, családszeretet, és a nemzeti érzés.

From: Sándor Iványi

Date: 2010. április 09.
Sub: [bajaiak]
To: Kutasi József


Nem tudom ki írta ezt a rövid, szomorú sorokat, de nincs igaza! Egész Európában erősödnek a nemzeti radikális pártok, és ha a Jobbik bejut a Parlamentbe, máris nagy lépést tettünk a nemzet felemelkedésének útján. Egész Európában azok vannak a politika csúcsain, akik a 70-es években fiatalként még hippi eszméket vallottak, füveztek, drogoztak, és a komcsi Che Gevarát éltették!
Ezért olyan, ma Európa amilyen. A fiatalok - tisztelet a kivételnek - isznak, drogoznak, és nem vállalnak családot.

De közeleg a feltámadás, mert minden nemzetben él még a tisztesség, erkölcs, hit, családszeretet, és a nemzeti érzés.
Ajánlom a témában a következő két írást:

http://ivanyisandor.blogspot.com/2009/12/megalakult-az-europai-nemzeti-mozgalmak.html
http://ciganybunozes.blog.hu/2010/04/09/plusz_5_szazalek_a_brit_radikaljobbnak_a_parlamenti_egypart_ingyen_oszt_foldet_az_orkoknak

Iványi Sándor
journalist
writer
Hungary
+ 36 52 744 137
+ 36 20 457 0743
Tekintse meg a honlapjaimat:
Please look my websites:
http://aquabuilder.blogspot.com/
http://ivanyisandor.blogspot.com/
http://ivanyisandor.blog.com/


2010/4/9 Czeglédi N. József <jonandor35@gmail.com>
,,,,without ANY  prejudice...

From:

Sent: Friday, April 09, 2010 11:55 AM
To: civil:

 
Kedves Szövetségeseim!

Továbbítom ezt a cikket, de fájó szívvel teszem.Sajnos azt hiszem, hogy én már látom, és szégyenkezem a választás várható eredménye miatt. Félek, hogy szó nincs arról, hogy ki lehetne takarítani a politikai életet.Ezek túlélik a választást közös erővel, egymásra támaszkodva közös érdekeik szerint.

 
A bűnszövetkezet sokkal több mandátumhoz fog jutni a várttól, pedig egy is sok lenne neki. A másik maffiacsoportosulást felszámolták, és más néven /LMP/ ismét bejut a parlamentbe.
A hármas titkos szövetség képe már kirajzolódott:  Fidesz-MSZP-LMP. Nincs esélye a népnek a változásra.A Jobbik elszigetelődött, mert a többi kirekesztette. Semmit sem tehet a parlamentben.
 
Tanúság tán az lesz, hogy ezzel az alkotmánnyal nem terem semmi jó nekünk. Marad az alkotmány ellenes parlamenten kívüli népmozgalmi tevékenység lehetősége a hazafiaknak. Azaz a börtön.
Nekünk az Msz- nek pedig az a munka, hogy előbb nemzetet kell teremteni, és csak aztán juthatunk együtt valamira. Talán.

Adja Isten, hogy tévedjek, és a jövő héten vesse a szememre kishítűségemet mindenki közületek. Sajnos a birkák bégetnek ugyan, de mennek a kolomp után ezután is.

Fel a fejjel!
Semmi remény.