Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 10., szombat

5.402 - Vattay Szabolcs: Éljünk a soha vissza nem térő alkalommal.Emlékezzünk és döntsünk jól.

Von: Endre Q
Gesendet: szombat, 2010. április 10. 11:39
An: Kutasi József
Betreff: Éljünk a soha vissza nem térő alkalommal.Emlékezzünk és döntsünk jól.

 

 

Vattay Szabolcs:

 

Tisztelt Honfitársaim, Mindenki, akinek keblében magyar szív dobog!

 

Szeretettel és tisztelettel kérek Mindenkit arra, hogy szánjon rá fél órát, és nézze meg az alábbi négy videót, hiszen a napnál is világosabban van bennük az igazság.

Itt van az új erő, ami a gyökeres változásba vetett hitünk szerinti magyar feltámadást, szép reményeink beteljesedésének lehetőségét hordozza magában.

 

 

Nincs más alternatíva arra, hogy eltakarítsuk hazánk legádázabb, leghitványabb ellenségeit, a legrútabbat, a belső ellenséget. Seperjük le nemzetünk kivérzett testén önfeledten lakmározó bűzős parazitákat, mert napról napra fokozódó étvággyal rágják el az életet biztosító gyökereinket, a rohamosan zsugorodó életterünkben egyre mohóbban szívják el előlünk a levegőt.

 

Itt a talán soha vissza nem térő alkalom, hogy megmentsük hazánkat, és ennek érdekében szinte nem is kell tennünk semmit. Rá kell csak szánnunk 1-2 órát most, vasárnap.

 

Gondoljatok gyermekeitekre, unokáitokra, a még meg nem született dédunokáitokra. Gondoljatok az Ő gyermekeire, unokáikra is, kiknek nem hogy jövőjük nem lesz, de nem lesz már egy tenyérnyi magyar föld, ahol magyarnak megszülethessenek!

 

Most vasárnap lehetőségünk lesz arra, hogy szabadon, a lelkiismeretünk szerint válasszunk egy szebb magyar jövő! -- és a nemzethalált, a végső megsemmisülést magában hordozó testi-lelki nyomor, teljes elszegényedés, elkeseredés között.

 

Most utoljára! -- ha helyesen döntünk!!! -- egyetlen puskalövés nélkül hullik ölünkbe a jövő. Egy szebb, élhető világ, amelyben gyermekeiteket már boldognak láthatjátok!

 

Soha vissza nem térő alkalom lesz most vasárnap arra, hogy lépésről lépésre szerezzük vissza, a hazánkat, és mindent, ami a miénk, ami mindig is a miénk volt! Istent, hazát, családot; szeretetet, megbecsülést, emberi méltóságunkat!

 

Kilencven évnyi iszonyatos szenvedése után most vasárnak leemelhetjük a keresztfáról ezer szúrt és vágott sebből vérző, brutálisan megcsonkított, DE ÖRÖKKÉ ÉLNI AKARÓ HAZÁNKAT!

 

Ezt a hazát 90 évvel ezelőtt halálra szánták, de nem halt meg. Tengernyit szenvedtünk, de az Atya, a Fiú és a Szentlélek mindvégig velünk volt. Ezért tudtuk megőrizni sok kín, álnok kísértés, agyafúrt fondorlat, ellenünk irányuló minden gyilkos indulat ellenére a hitet! A mi kis félten őrzött hitünket!!! -- ami most lehetővé teszi, hogy egyszer s mindenkorra felülkerekedjünk ármányon, gyalázaton, minden rút varázson.

 

Rólunk, magyarokról, minden túlzás nélkül elmondhatják, hogy "...megbűnhődte már e nép a múltat, s jövendőt"

 

Isten áldja, és biztosan meg is óvja hazánkat! Támasszuk hát fel együtt Magyarországot!

 

EGYETÉRTÉS ESETÉN KÉREM, HOGY EZT AZ ÜZENETET KÜLDJÉTEK TOVÁBB!

 

Szebb jövőt!

 

Szeretettel:

 

Vattay Szabolcs