Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 11., vasárnap

5.433 - Kutasi József: Több mind egy éve blokkolja küldeményemet! Miért kell még mindig blokkolni? >11 Apr 2010 15:09:10 +0200

http://lh3.ggpht.com/_7xCXvZLZnto/R5y7OI3uAgI/AAAAAAAAAos/ZoJJom_J3z4/s512/BILD0517.JPG

Tisztelt <magyarvilag333@freemail.hu>!

 

Kedves Marika!

 

Több mind egy éve blokkolja küldeményemet! Miért kell még mindig blokkolni? Mindig igazságos, becsületes, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek, tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük.  Nem tartozok a Mediához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez,  ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, vagy fizetett spiclikhez.”

 

Ha nem kérik, akkor mondjál le a küldeményemet. Blokkolás egy barbárias, harcos, undorító, udvariatlan szó!

 

Ha tájékoztatásaimat nem kívánja, kérem, küldjön egy %USEREMAIL% lemondó levelet!

Ez itt egy ismétlés:

Kutasi József: Ez a válaszom, és már a három év alatt számtalanszor!:

„A  KUTASI JÓZSEF - POLITIKAI HÍRFUTÁR FELADATA ÉS CÉLJA!

Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, – hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkámat! Magyarországon és a világon élő, magyar testvéreimnek, és más nemzetiségűeknek, továbbítom az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik! A külföld nem segít – csak Magyarországról a vagyont viszi el -  , így nekünk magyaroknak kell saját erőnkből, a radikális rendszer váltást, tovább fojtatni.

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Nem tudok segíteni! A kérő leveleket sem hozom nyilvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem az a célom! A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni. Senki nem kért arra, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom, hogy legyen egy remény, és érezzék a változás jövetelét. Annak a két millió Magyarországon élő Honfitársaimnak nem kell, mert egy része a korrupciós pénzekből jól él.  

Nem vagyok költő, könyv és újság író. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan!. Írják meg a nyolc millió lakos életét, sorsát, szegénységét, … és így tovább. Háttérben, családon belül dolgozok! Független vagyok! Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból vesszem el, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senkihez nem kötöm magamat. Mindig igazságos, becsületes, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek, tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük.  Nem tartozok a Mediához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez,  ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, vagy fizetett spiclikhez.

Minden nap kapom a statisztikát - ami kimutatja - , milyen gépekről, hányan nézték meg a bejegyzéseket. Érdemes a mai (2010. április 10) napit megnézni. Csodálkozhatnak a tiszteletbeli munkámon!

Tisztelettel és szeretettel

Kutasi József

 

Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu.

I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.

This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

 

<magyarvilag333@freemail.hu>:

did 0+0+0

Error on maildir delivery. Message blocked.

A level kezbesitese nem sikerult, a levelet a cimzett blokkolta. (#5.1.5)

 

--- Below this line is a copy of the message.

 

Return-Path: <antal@jozsef-kutasi.de>

Received: (qmail 18155 invoked from network); 11 Apr 2010 15:09:10 +0200

Received: from mo-p00-ob.rzone.de (81.169.146.162)

by fmx03.freemail.hu with SMTP; 11 Apr 2010 15:09:09 +0200

DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha1; c=relaxed/relaxed; t=1270991347; l=80856;

s=domk; d=jozsef-kutasi.de;

h=Content-Type:MIME-Version:Date:Subject:To:From:X-RZG-CLASS-ID:

X-RZG-AUTH;