Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 16., péntek

5.522 - Fidesz-nek fekszik az ország

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: csütörtök, 2010. április 15.
An: Kutasi József
Betreff:  
Fidesz-nek fekszik az ország

 

Fidesz-nek fekszik az ország
ű2010. április 14. - 14:05 Jövőnk.info

A hivatalos szervek, az állami kiszolgáló apparátus és segédcsapataik már most igyekeznek kedvező pozitúrában aláhelyezkedni a hatalomra kerülő Fidesz-nek. Mind a helyi önkormányzatoknál, mind az országos szerveknél megfigyelhető a helyezkedési igyekezet.

Vannak olyan települések, ahol a Fidesz-es polgármester és köre a legdurvább fenyegetésekkel kényszeríti az embereket a szavazásra. Megszokott rutineljárás a munkahely elvesztésével való fenyegetés, a névjegyzékek átnézése utáni számonkérés és egyéb botrányos eljárások.

Az állami apparátusok kiszolgáló személyzete pedig a feltétel nélküli asszisztenciával igyekszik pozícióban maradni. A hatalomra kerülő kormányok első intézkedése mindig a tisztogatás. Nesze neked demokrácia!

Az új Fidesz-es hatalom az elkövetkező években a legdiktatórikusabb államrendet fogja megismertetni az őt megválasztó szerencsétlen birkanéppel. A baljós jövőt szemléletesen vetíti előre a Kubatov kontra "névtelen aktivista" ügy kezelése. Mint ismert, a Fidesz-es Kubatov a kiszivárgott hangfelvételen a választók dossziézásáról beszél. (Ez már magában is a nyílt diktatúrára figyelmeztet.) A Legfelsőbb Bíróság ezt az ügyet ejtette, mondván, nem bizonyítható. Ellenben az erre az ügyre válaszként felmutatott "névtelen MSZP-s aktivista" (na persze!) hasonló ügyében folyik vizsgálat!

A választóközönség keservesen meg fogja bánni még azt is, hogy szavazni ment! Ahelyett, hogy otthon maradt volna kaszát fenni...

Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info