Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 20., hétfő

9.950 - Az MVSZ-ből kizártak sajtóirodája > Az MVSZ és cégei 2000-től számítva, Patrubány vezetése alatt, több mint 2 milliárd (2.000.000.000) forintot költöttek el.

From: MVSZ-bol kizartak sajto

Date: 2011/6/20
Subject: A Magyarok Világszövetsége elhallgatja a jogerős pervesztését!
To: Kutasi József Antal


Jogerősen pert vesztett a Patrubány Miklós által irányított Magyarok Világszövetsége vagyonkezelő cége a Pax Pannoniae Vagyonkezelő Kft.

2011. június 15-én 10 óra 45 perckor mondta ki a másodfokú fővárosi bíróság, hogy Bíró József és Márton Zsuzsa dolgozókat jogellenesen menesztették a szervezettől. Bíró József a vagyonkezelő műszaki megbízottja volt, míg Márton Zsuzsa a programokat, és a portaszolgálatot szervezte. Mindketten abban a csapatban dolgoztak, amelyet még Kvacskay Károly ügyvezető igazgató vezetett. Mindkét pernyertes személyt sokan ismerték akik 2008-ig bejártak az akkor még jól működő Budapesti, Semmelweis utcai Magyarok Házába.

 

Az ügy pikantériája, hogy a jelen bírósági per (49.Mf.636.688/2010) kiterjedt a 2008-as MVSZ jogtalan elnökválasztás ügyére is, és a Jud Suss című film vetítés peres ügyére is. Az elnökválasztásra jelölt Kvacskay Károly volt ügyvezető igazgatót, azzal a valótlan indokkal menesztette a vagyonkezelő éléről Patrubány Miklós, hogy Kvacskay Patrubány engedélye nélkül kötött szerződést Hegedüs Lóránt feleségével Hegedüsné Kovács Enikővel, a Jud Suss című film levetítése érdekében. Az igazi indok ellenben az elnökjelölt Kvacskay eltávolítása volt. Ekkor hangzott el Patrubány szájából, hogy mindenkit el kell távolítani a cégből az elnökválasztásig, akit Kvacskay Károly ügyvezető, elnökjelölt vett fel az MVSZ vagyonkezelő cégéhez. Csak így tudta Patrubány megalapozni, hogy csak egyetlen elnökjelölt vehetett részt az elnökválasztáson.

 

Bíró Józsefnek és Márton Zsuzsának több mint 5 millió (5.000.000) forintot kell kifizessen a Magyarok Világszövetsége vagyonkezelő cége. Az összeget Patrubány Miklós a kiszsebéből fizeti ki. Az MVSZ és cégei 2000-től számítva, Patrubány vezetése alatt, több mint 2 milliárd (2.000.000.000) forintot költöttek el.

 

Az MVSZ-ből kizártak sajtóirodája