Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 21., kedd

9.961 - Orbán Viktor reggel a Kossuthon, több mint ezer milliárddal csökkentik az állam adósságot.

From: Enisz Attila

Date: 2011. június 21.
Subject: Hogyan verik át a dolgozókat, Szent Iván napján!
To: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


OV reggel a Kossuthon több mint ezer milliárddal csökkentik az állam adósságot.
Belekényszerítették a fiatalokat, hogy az újonnan létrejött magán nyugdíjpénztárakba helyezzék el nyugdíj megtakarításokat. Közben az állam ki tudja mire hiteleket vett fel. Most ebből a pénzből kívánja visszafizetni O. Viktátorunk a hasztalan felvett pénzeket. Egyáltalán vettünk mi fel egy garast is, valaha? Antall József jó előre kiszemelt ügynök vette át a gengszterváló hatalmat 1990-ben, ahogy előírták még Jaltában 1945-ben. Bár erről a történelem könyvek nem szólnak. A több évtizeden át gyűjtött nyugdíjaknak hűlt helye volt. De Antall beszervezett ügynökünket ez nem érdekelte, hanem a még sosem volt Bankporontyokat konszolidálta, több mint 400 milliárd forinttal.

Elszegényített országuk, ahol több a koldus mint annak idején a nagy gazdasági krízis (nagy átverés) idején, amikor 3 millió koldus országáról beszéltek, anyagi és ingatlan segítséget ad annak a Német országnak, amelyik belerángatta hazánkat a II Világégetésbe. USA 55 000 tonna bombával "ékesítette" hazánkat. SzU és Anglia szintén pusztított. Kérdezzék csak meg Apor Vilmos mit tett, mentve a menthetőt. Nos a Német Opel, Audi, Mercédesz gyárai közhírűen olyan nincstelenségben fetrengenek, hogy a több mint 3 millió koldus országának kell támogatni. Folyik nemzetünk kifosztása, gátlástalanul, demokrácia jegyében, de apostoli szent királyunk Árpád-házi I. Józsefről tudomást sem akarnak. Nemzetünknek egy a kötelessége, hogy ősi törvények alapján védje önmagát, a földi élet minden formáját, és nemesítse azt. Ezt kívánják az Égiek a magyartól (madártól ki az Égből jött).

A köztudomásúan elvtársi gyökerű LMP Rákosit kiállt a kormány munkáját (borzalmát) látva. A Kossuth Rádió április utolsó napjaiban Rákosi és Kádár elvtársak ünnepi adásait tette műsorába, egy-egy órát, vágatlanul, hogy ne zavarjon senkit a szpíker. Folytassam? Nem ezt már ne folytassuk! Bőven terem az idén a lapu! Kössük hát oda ahová kell! Különben is magyar kézben az a szabadalom, amely minden fosszilis és nukleáris energiát kivált minden szinten. Azért vajon mennyit fog fizeti az emberiség? Annyit amennyi a Rothschildoknak sincsen, még akkor se, ha a vagyonukat megszázszorozzuk!

Éljen a király! 

Magyarország apostoli szent királya Árpád-házi I. József, született Daka József,
aki él, minden magyarnak elöljárója és Égi összekötője! 

Éljen! Éljen! Éljen!