Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 21., kedd

9.957 - Ki lehet Dúró Dóra sztájlisztja? > 2010.04.12. 21:27 - ineralisi > Index felügyelő

Index felügyelő
indexfigyelő

Ki lehet Dúró Dóra sztájlisztja?

2010.04.12. 21:27 - ineralisi

Címkék: dúró dóra a jobbik a morvai oi! oi! style mitnyan györgy


Oké, elismerem, szemétség ez a részemről, de tessenek már megnézni ezt a fotót. Az is lehet, nem ez volt a valóságot leginkább visszaadó kép, pusztán homályos politikai okokból, indítékból kellett ezt kitenni.. (ööö.. már nem is emlékszem, hol találtam, tehát oda), de hát mi ez? Ha a gyalázatos európai koszton egyre terebélyesedő Morvait most nem említjük (jobb szélről ő lóg bele a képbe, lehetetlen kivágni), akkor is az merül föl az emberben, de jó, h a fityisz győzött, most végre meghozhatják a régen várt Mitnyan-törvényt, ami csak a jó lábú nőknek engedi a minit. Mármint az ennyire minit.

DúrÓ Dórának szerintem törvényben elő kéne írni a csizmaviselést. Borzasztóan néz ki ezen a képen, ami annál is érthetetlenebb, mert délután még majd' köldökig kigombolt ing volt rajta, meg némi smink, és a hajával is csináltak valamit, de legalább fésülték a fülére, szóval már-már jól nézett ki. Sőt egészen jól nézett ki. Erre estére ez a fül mögé benyalt haj, amitől olyan cipó képe lett, mint egy jóllakott napközisnek, és az embernek azonnal kedve támad meghívni vezérszurkolónak, mert ha ő festi a csapat zászlaját arra a cuki kis telihóód arcára, azt lehetetlen nem észrevenni. Ráadásnak ez a borzasztó cipő, összhatásában egy tenyeres-talpas parasztkamasz 2010-ből.. Nem értem, mi ez, és tudom, h nem vagyok egyedül vele, h nem értem, mert láttam egy videóbejátszást is, ahol igen hosszan időzött a lábain a kamera, tehát másnak is feltűnt, h Dúró Dóra néha úgy is ki tud nézni, mint egy nő. De lehet, csak olyankor, amikor Morvai nem áll mellette, vagy nem tudom, tényleg nem értem, az efféle női praktikák mindig is kifogtak rajtam, ezért is vagyok feltétlen tisztelője a női nemnek, és ezért bánt, ha egy nő nőietlen.



"Javaslat Mitnyan Györgynek

És íme tök véletlenül a Mandiner-nél is feltűnt, gyorsan el is loptam a képet, mert a videót már nem találom, szal így nézett ki du., aztán este meg a fentebbi.. Lehet, h késő-estére nagyon elfáradt.. Fogalmam nincs, ki lehet a sztájlisztja, de kitett magáért rendesen, ha be akarta égetni a kiscsajt. Biztos ügynök, fityisz-beépített titkosszolga, kicsit meg kéne piszkálni a múltját, és azonnal kiderülne..."Dúró Dóra. Fiatal törekvő. Egy törékeny női szépség a politika harcmezején." - írta a divat-trend.info. Fogalmam nincs mi ez. Törékeny? Fogalmam nincs, miről beszél ez a divat-trend.info.. lehet, h itt rejtőzik a sztájliszt? És vak? 

Tóta W. Árpád - 2005. szeptember 2., péntek


Nohát akkor nekem lenne egy egészen rövid javaslatom. Ez pedig annyiból áll, hogy Mitnyan György, ez az undorító fejű, gusztustalan kis varangyosbéka, ez legyen szíves zsömlészacskóval a fején megjelenni mindenféle nyilvános eseményen. Pirosbetűs ünnepeken vághat rá két diszkrét lyukat.

Javaslatom tökéletesen összhangban áll Mitnyan kezdeményezésével, miszerint a rossz lábú nők csak ne mutogassák a rossz lábukat, a kockáragyúratlan hasú nők meg a hájukat. Indítványomat arra alapozom, hogy Mitnyan Györgynek már a csúszómászó-hangzású nevétől is hányhatnékom támad - komolyan, egy regiment kecskebékán kell végigtaposni ahhoz, hogy ilyen iszonyú hangsort halljak -, de ha azt a visszataszító rágcsáló fejét is meglátom, akkor tényleg visszajön a reggeli. Nem is értem, ilyen gusztustalan mocskok hogyan kerülhettek eddig közszemlére.
Mitnyan Györgynek tehát, ha zakatol még valami ízlés abban a nyálkás, zsíros, elképesztően állatias ostoba fejében, kötelessége zsömlészacskóban vagy bukósisakban mutatkozni. Rettenetesebb dögkút az ő feje, mint bármilyen rossz női láb. Nem való az emberi szemnek.
Érted már, seggfej?"

Itt az idő, Mitnyan leveheti a zsacsit, jöhet a törvény!

FRISSÍTÉS
Itt található a legfelső kép eredetije és(!) bónusznak előkerült a videó is! Éljenek a lelkes kommentelők! Az egészben pedig az a legszebb, h megtudtuk azt is, novákelőd asszonyáról van szó és volt fodrásznál (járhatna gyakrabban) és a videó Utube videó, tehát különösebb akadozás nélkül nézheti, akit érdekel. Sikeres nap, azt mondhatnám.. ;)