Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 11., kedd

10.718 - DR. LÉHMANN GYÖRGY > Hír TV Célpont Szerkesztőség!

From: Dr. Léhmann György
Date: 2011. október 11.
Subject: Bármire képesek a tisztességtelen haszonért
To: Kutasi József Antal

DR. LÉHMANN GYÖRGY  (8600 Siófok Szűcs u. l. - tel. 84/313-176  és 06-20/49-39-85l)  irata  e-mail: lehmann@invitel.hu  

 

Hír TV

Célpont Szerkesztőség

Tisztelt Szerkesztőség!

Legutóbbi műsorukban hírt adtak arról, hogy a banki károsultak ingatlanaira spekuláló, korábbi banki kapcsolatokat felhasználóknál már akkor is lehet a károsultak egyes ingatlanaira alkudozni, amikor se híre, se hamva nincs annak, hogy a károsultaknak a törvényi előírások szerinti végrehajtási eljárás miként fejeződik be.

Ez a téma adta indokát annak, hogy az alábbiakban konkrétan ismertessek Önöknek egy ilyenkor lehetséges, de a valóságban létrejött, az ingatlannak megszerzése érdekében kifejtett, közjegyzői és végrehajtói segítséggel végrehajtott megoldási módot.

Az OTP Lakáslízing Zrt. adásvételi szerződéssel 2008-ban megvásárolt 11 millió forint vételárért egy lakóházas ingatlant úgy, hogy a szerződés aláírásakor kifizetett 4 millió forint vételárat teljes egészében az a lízingbevevőnek megjelölt személy fizette ki saját pénzéből, aki ezzel az adásvételi szerződéssel egyidejűleg egy „Zárt végű pénzügyi lízingszerződés”-nek nevezett szerződést kötött az adásvételi szerződés vevőjével, az OTP Lakáslízing Zrt-vel.