Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 11., kedd

10.719 - Ma délután 4-kor csengetnek; az ajtóban a népszámláló-biztos-nő. (Biztos nő, legalább is a külső nemi jegyei alapján!)

From: Vattay Szabolcs

Date: 2011. október 11.
Subject: Újabb méreg ma a poharamban!
To: Kutasi József Antal


Ma délután 4-kor csengetnek; az ajtóban a népszámláló-biztos-nő. (Biztos nő, legalább is a külső nemi jegyei alapján!)
 
A kérdőív nem jól, ill. nincs kitöltve; nem fogadják el így, stb. Azért se fogadják el, mert pirossal rá van írva, hogy: "Ez nem népszámlálás, ez adatgyűjtés."  
 
Magyarázat: Ilyen alacsony a szellemi szintem; egyébként is törvényben biztosított adatvédelmi jogaim... !
 
Erre nem vonatkozik az adatvédelem! Kitöltés megtagadása esetén a felügyelő számlálóbiztos rendőrrel fog kijönni. (Ettől egyből tele a gatya!)
 
Agyon fognak lőni? De miért nem mindjárt az NBH, ill. a TEK pribékjei jönnek értem!
 
Az ajtóban hosszabb előadás az izraeli betelepülőkről, kiknek számára gyűjtik a nemzetstratégiai adatokat; felvilágosítás a cigánybűnözésről, hogy a rendőrök menjenek inkább az utcákra, és ne rám vadásszanak, aki nem tölti ki a népszámlálási kérdőívet. Helyette a gyilkos cigányhordákra vadásszanak, meg a vetkőztető retkekre, akik miatt fagyott meg a napokban Pesten két hajléktalan, stb. Sok sok információ, ami a médiában sohasem hangozhat el! Máris megérte!
 
Aztán megválaszolhatatlan kérdések sora: Mint pl. mitől anonim ez az adatgyűjtés? -- ha máris megtaláltak, és nem csak szabálysértési eljárással, de még rendőrrel is fenyegetnek engem az átkozottak. Vagy: Mivel bizonyítható, hogy a kérdőívet én töltöttem ki rosszul? De mi a bizonyíték arra, hogy nem helyesen kitöltött kérdőívet adtam le? Sok-sok kérdés, amire nincs válasz! Nem is lehet, mert több sebből vérzik ez a kib...tt népszámlálási törvény(???) is!
 
Nincs pénzem bírságra, nincs pénzem szabálysértési határozat elleni perre. Nincs pénzem perköltségre, nincs pénzem semmire, ami közvetlenül a zsidók zsebeit hivatott még jobban kitömni! Itt nincs már passzív ellenállás se, ami eredményes volt pl. a Bach-korszakban is!
 
A kérdőív kötelező része ezért ki lesz töltve, mert ebben az országban bármit be lehet bizonyítani bárkiről; rá lehet bizonyítani bárkire akkor, ha az illető becsületes, hazáját szerető ember.
 
Nincs idő, és nincs ideg sem pereskedésre, nincs idő, nincs pénz semmi haszontalanságra.
 
Érdekes törvénycikk a 2009. évi CXXXIX törvényből, ami ezt az undorító, népszámlálásnak álcázott adatgyűjtést szabályozza.
 
4. § (4) A begyűjtött adatok a feldolgozási folyamat lezárásáig a Magyar Köztársaság területét nem hagyhatják el. E szerint, ezt követően, tel-avivbe mennek!
 
 Aki nem tudná, ez a jel jelenti, hogy a cikkelyt módosították, és 21 db ilyen jel van ebben az A/4 terjedelmű törvényben. Sokkal több a módosítás, mint amit változatlanul hagytak. Azt persze nem tudhatjuk, mit változtattak a törvényben. Ám az eddigi tapasztalatok alapján minden kétséget kizáróan valószínűsíthető, hogy rosszabbra változtattak benne mindent. Egy komcsik által hozott törvényt már nagyon nehéz rosszabbá tenni.
 
Hajrá Fidesz! Csak így tovább!
O.V.! A hülyéket, a hazaárulókat leszámítva, hamarosan teljesen egyedül fogsz maradni!