Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 13., csütörtök

10.735 - Egzotikus nyaralás a végrehajtóknak? Fedélnélküliség a kilakoltatottaknak?

www.nemzetihirhalo.hu *************
Egzotikus nyaralás a végrehajtóknak? Fedélnélküliség a kilakoltatottaknak?
2011. október 12. - 20:27 feherkemeny.com

Kaptuk és nyilvánosságra hozzuk!

Felháborító, hogy az adósoktól elrabolt pénzen van lehetőségük az önálló bírósági végrehajtóknak, büntetlenül luxus utakra menni úgy, hogy az egész repülőgépet lefoglalják 100 fő részére! Hol az APEH és az ÜGYÉSZSÉG, ezek tényleg minden törvény felett állnak, mindent megtehetnem büntetlenül??? Hol élünk, milyen jogrendszer van itt, hogy a bűnözők ellen nem mernek nyomozni? Az igazi bűnösök nem kerülnek börtönbe? MIÉRT! Csak nem zsarolják a nyomozó hatóságokat valamivel, hogy mindent visszaélésüket elnézik nekik?


És a kapott levél:
Tisztelt Dabasi Tamás Úr!

Nagy megrökönyödésemre látom, hogy amíg emberek az euro válság miatt hiteleiket alig bírják törleszteni, addig a végrehajtók 100 milliókból utazgatnak a világban. Utazási irodában dolgozom, és az egyik kolléganőmtől érdeklődtem a felől, hogy milyen utazásokat szerveznek Amerikába, mert a mi irodánkban jelentkezett három fő, akik oda szeretnének utazni. Körbe érdeklődtem a többi utazási irodánál, ahol az egyik kolléganő közölte, hogy van egy csoportos utazás, amin több, mint 100 végrehajtó vesz részt, de senkit sem engednek maguk közé. Így ügyfeleimnek nem tudtam utazást ajánlani, de megkértem, küldje át a programot, mert kíváncsi vagyok rá.


Tisztelt Dabasi Úr!


Több mint 100 végrehajtó full luxus körülmények között 100 milliókért dőzsöl kamu szakmai program keretében heteken keresztül. Ennél sokkal kisebb dologba buktak bele a gyógyszerészek egy pár hónappal ezelőtt, amikor szakmai programként tüntették fel nyaralásukat. A gyógyszerészeknél ez úgy derült ki, hogy egyikük belefulladt a medencébe. Eddig egy végrehajtó sem fulladt meg, és eddig üdülésük is teljesen titokban maradt. Kérdés, hogy nyaralásukat miként fogják elszámolni az adóhatóság felé?


Tisztelt Dabasi Úr!


A végrehajtók október 13-án érkeznek haza a Lufthansa 1340-es járatával. Ha lehetősége van rá, szervezzen demonstrációt, én biztosan ott leszek. Mellékelten küldöm az utazási programot.


Munkájához gratulálok!


Üdvözlettel:

egy igaz ember