Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 6., kedd

11.216 - Mi erről a véleményed?

Tóth Zsolt > Facebook


Márpedig fel kell tudnunk állni!!! Ha már a HITünket is elveszítjük, akkor bizony tényleg bajban leszünk. Nem mindig az ész érveknek megfelelően történnek a dolgok, ezt a történelem már számtalanszor bizonyította. A HIT csodákra képes!!!

Persze most ez önmagában nem elég. Az embereket igen is rá kell ébreszteni, a minket (azaz országunkat, gazdaságunkat, s magyarjainkat) veszélyező folyamatokra, gazdasági erőkre. Még nagyon sokan csak tapogatóznak a sötétben. Egyesek pedig tapogatózni sem tapogatóznak. Ébreszteni kellene már igazán az embereket mert jelenleg holtkórosan mászkálunk. Én is sokat olvasok utána, mégsem tudok még nagyon sok mindent. De az biztos, hogy bizony mindenkinek tenni kell azért, hogy jobbra forduljon a helyzetünk határon innen és túl. A rákot sem egy nagy adag gyógyszerrel lehet legyőzni, legfeljebb csak a tünetet a fájdalmat enyhíteni. Hanem sejtről sejtre lehet kigyógyulni belőle.

Az UNIÓ-ba be sem kellett volna lépnünk, az egy hatalmas "MŰ"hiba volt. Függetlenedni kellene már végre, ami a mai helyzetben már nagyon-nagyon nehéz, szinte lehetetlennek tűnik. Nem rövid távon 4években kellene gondolkodni végre. Kapcsolatokat építeni országokkal, illetve erősíteni azokkal akik szimpatizálnak országunkkal.
Pl. A Törökök, Lengyelek felé miért nem nyitunk jobban? De lehetne még sok már kérdést, ötletet felvetni az ügyben.

Tisztelettel Tóth Zsolt