Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 16., péntek

11.316 - Fideszes nemzetmentők: 2012-ben 400 millió forintot szánnak abortuszra

www.nemzetihirhalo.hu *************
Fideszes nemzetmentők: 2012-ben 400 millió forintot szánnak abortuszra
2011. 12. 16. péntek. - 01:43 Kitartás.hu

Minden embernek - így szervezetnek is - joga önmagát meghatározni. Erről a jogról ha valaki lemond, akkor könnyen mások határozhatják meg, hogy milyen értékrendet, ideológiát, szakmaiságot vagy bármi hasonlót kötnek hozzánk, adott esetben alaptalanul. A gyümölcséről ismered meg a fát evangéliumi bölcsesség nyomvonalán haladva megállapíthatjuk, hogy helyenként minden szépen csengő szónál beszédesebbek a tettek. Politikusaink most a terhesség-megszakításról szavaztak, a Jobbik ellenezte, a fideszes fiúk a KDNP-vel együtt (kivéve két főt) 400 (négyszáz!) millió forinttal támogatták a 2012-es költségvetés szavazásakor. Az állami szintre emelt (vagy szerencsésebb állami szinten tartásról beszélni) gyilkosságok támogatóinak (Nógrád és Heves) névsorát természetesen közzé tesszük.

,,Az élet él és élni akar!" Felelős, keresztény értékrendet valló politikus nem igazolhat - még áttételesen sem - s főleg nem támogathat semmilyen, az élet kioltására irányuló törekvést, így javasoljuk a terhesség-megszakítás sor törlését a központi költségvetés előirányzataiból. Ezzel egyidejűleg a fenti összeggel a kisiskolákat indokolt támogatni. - olvasható a jobbikos módosító javaslatban, mely IDE kattintva tekinthető meg. Természetesen kivételes esetekben (pl. nemi erőszak, kiemelt egészségügyi veszélyeztetettség esetén) az abortusz akár elfogadható is lehet (az abban az esetben is gyilkosság, hiszen ártatlan élet kioltásáról van szó - a szerk.), de egészséges életeket kioltani több száz milliós állami támogatással... ez genocídium.

A gyilkosságok támogatóinak nagykoalíciós névsora (Nógrád és Heves):
Balla Mihály, Becsó Zsolt, Bíró Márk, Boldvai (Tocsik) László, Demeter Ervin, Herman István, Horváth László, Dr. Nyitrai Zsolt, Dr. Sós Tamás, Szabó Zsolt, Székyné Dr. Sztrémi Melinda

A gyilkosságok ellenzői (Nógrád és Heves):
Farkas Gyergely, Mirkóczki Ádám, Sneider Tamás, Zagyva György

(Palócbetyár.com)