Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. december 2., vasárnap

16.062 - Debrecen városa elutasítja a rasszizmust, a gyűlöletet, a kirekesztést - jelentette ki Kósa Lajos Debrecenben.

 

From: fidesz.hu
Sent: Sunday, December 02, 2012 2:09 AM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: fidesz.hu hirlevel, 2012. december 01.

 

fidesz.hu hírlevél

Hírek

A Fidesz és a kormány bármikor készen áll arra, hogy határozottan megvédje zsidó, cigány és bármely nemzetiségű honfitársainkat - jelentette ki Rogán Antal.

A jövő év vége felé nagy arányú informatikai képzést és fejlesztést követően a kormányablakok az ország 300 pontján biztosítanak egyszerűbb, átláthatóbb szolgáltatást - jelentette ki Navracsics Tibor.

A szocialisták hatalomra jutásuk esetén további egyhavi nyugdíjat vonnának el - hangsúlyozta Selmeczi Gabriella.

Önkormányzat

A csabai kolbász elismert termék, a hozzákapcsolódó kolbászfesztivál nemzetközi turisztikai vonzerővel rendelkezik - mondta Fazekas Sándor.

Debrecen városa elutasítja a rasszizmust, a gyűlöletet, a kirekesztést - jelentette ki Kósa Lajos Debrecenben.

Mondatok

Legolvasottabb cikkeink

Debreczeni József A 2006-os ősz című könyvével átlépett egy olyan határt, amit nem lehet szó nélkül hagyni - jelentette ki Révész Máriusz.

A szocialisták hatalomra jutásuk esetén további egyhavi nyugdíjat vonnának el - hangsúlyozta Selmeczi Gabriella.

A Fidesz és a kormány bármikor készen áll arra, hogy határozottan megvédje zsidó, cigány és bármely nemzetiségű honfitársainkat - jelentette ki Rogán Antal.

Csökken a munkanélküliség és az adósság, a hiányt is sikerül a kívánt szint alatt tartani, illetve a születések száma is nőtt. Ezek azt mutatják, hogy a kormánynak sikerült megfordítania a rossz tendenciákat - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.

Ha visszanyúlunk a múltba, akkor Magyarországon 1989-ig minden második családban találunk valakit, aki megszenvedte a kommunizmus gaztetteit - nyilatkozta a fidesz.hu-nak Menczer Erzsébet.

Várható események

Beszélgetés Böjte Csabával
Helszin: Bp. Budafok-Tétény, a Klauzál Házban (Nagytétényi út 31–33.)
Időpont: 18:00

Beszélgetés Böjte Csaba ferences rendi szerzetessel december  3-án, hétfőn, 18 órától a Budafok-Tétényben, a Klauzál Házban (Nagytétényi út 31–33.).
Az est házigazdája Mészáros Csaba, a Klauzál Ház igazgatója. A beszélgetés után bemutatják a Csillagösvény c. filmsorozat első részét.                                                                      
Várják a vendégek adományait a program előtt, tartós élelmiszerek, könyvek és ruhaneműk formájában, melyeket az Erdélyben élő Dévai Szent Ferenc  alapítvány megsegítésére ajánlanak fel!                                                                                                         
Böjte Csaba azon kevesek egyike a XXI. században, akiknek a puszta léte és tevékenysége vigaszt és reménységet ad mindenkinek, akik civilizációnk ezernyi betegségétől – kapzsiság, törtetés, szeretetlenség, durvaság –   szenvednek. Az erdélyi Déván 1993-tól működik az árva, kallódó, családból kihullott gyermekek számára a Magyarok Nagyasszony gyermekotthon, amit a  felújítás alatt álló ferences kolostorban nyitott meg.