Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 6., kedd

17.482 - Bérlakásokat építene a Jobbik a fiataloknak


Feladó: Irén Ircsy Laczi
Dátum: 2013. augusztus 5. 15:42
Tárgy: Lakást a fiataloknak!
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>

A trafikmutyi bemelegítés volt?

A Miniszterelnökséghez kerülnek az uniós fejlesztési pénzek, ezentúl Lázár János fogja eldönteni, ki, mennyi támogatást kaphat. A Jobbik szerint a trafikmutyi után ez felvet egy-két kérdést.

Bérlakásokat építene a Jobbik a fiataloknak

A Jobbik a fiatalok kivándorlási trendje elleni harc egyik legfontosabb elemének az otthonteremtési támogatást látja, ezért államilag támogatott otthon- és bérlakás-építési programot alakítana ki. Magyarország elhagyásának egyik jelentős oka, hogy a fiatalok nagyon nehezen juthatnak saját lakáshoz.

Az állam nem tudja megvédeni polgárait

Súlyos megállapításokat tartalmaz a Kúria (egyelőre nem elérhető) jogos védelemről szóló határozata. Eszerint az állam nem tudja mindig megvédeni polgárait, és sokszor a bűnözőket féltik az áldozatoktól.

 

 

 

A gyermektáboroztatás ne járjon „faji diszkriminációval”!

A Jobbik nem tartja elfogadhatónak, hogy míg a magyar családok is alig bírják a gyermektáboroztatás anyagi terheit, addig kizárólag a cigányok részére 15 milliós támogatást biztosítottak.

A Fidesz nem hajlandó vitatkozni a földtörvényről

Több mint tíz napja hívta a miskolci Jobbik nyilvános vitára a Fideszt a földtörvényről, a kormánypárt azonban vita helyett a sajtónak elmondott monológokat választotta.


Húsz éve lejtőn a foglalkoztatás

Miközben a foglalkoztatás továbbra is romokban hever, addig a Fidesz és az MSZP az álságos, manipulált számaikkal dobálózva  arról vitázik, ki ártott nagyobbat a gazdaságnak.



Ircsy Ircsy